Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Didde har flyttet sin butik i nye lokaler og udvider med pakkeshop

Didde Østerkjærhus er indehaver af butikken Diddes, som hun indtil den 22. august har drevet fra baglokalerne i Østergade 7. Hun har nu indtaget fronten af lokalet, mens der i baglokalet er opbevaring og et læderværksted. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Fra den 22. august har butikken Diddes været at finde i lokalerne i Østergade 7. Fra den 1. november bliver forretningen også til pakkeshop, og det betyder, at åbningstiderne bliver udvidet markant.
Annonce

Vamdrup: Siden den 22. august har der været nyt liv i butikslokalerne i Østergade 7, hvor livsstilsbutikken Bea's tidligere havde til huse. Butikken Diddes er nemlig rykket ind i forretningen, som Didde Østerkjærhus har været indehaver af siden 1. april.

- Muligheden opstod, da Beatrice (indehaver af Bea's, red.) gerne ville flytte til en større by, og jeg ville samtidig gerne have lidt mere plads at boltre mig på, siger Didde Østerkjærhus.

Diddes har tidligere holdt til i baglokalet i Østergade 7, og Didde Østerkjærhus har derfor siden slutningen af august brugt tiden på at komme ordentligt på plads i de nye lokaler, hvor hun forhandler alt fra Mayflower-garn til diverse køkkenudstyr og magnetsmykker.

Hun har i de seneste mange år arbejdet i hjemmeplejen sideløbende med, at hun har drevet butik, og så har hun siden 2014 desuden også været kræmmer. Hun bruger derfor en del af sin fritid på at tage på diverse kræmmermarkeder, hvor hun også forhandler sine ting.

- Der er et helt særligt fællesskab i kræmmermiljøet, og jeg kan meget godt lide at komme ud og møde forskellige mennesker, som også er en af grundene til, at jeg elsker at være i hjemmeplejen, siger Didde Østerkjærhus.

Annonce

Nu som pakkeshop

Foruden de nye omgivelser vil man i butikken fra den 1. november også kunne hente pakker hos Diddes, som har indledt et samarbejde med leveringsfirmaet Dao.

- Jeg kom ind forbi butikken en dag, hvor der lå et visitkort fra dem, og så tænkte jeg, at det kunne være meget sjovt at prøve også at få dem til Vamdrup, siger Didde Østerkjærhus og forklarer, at samarbejdet samtidig betyder, at åbningstiderne i butikken bliver udvidet.


Jeg har tidligere kun haft åbent onsdag og lørdag, men det er trods alt for begrænset et tidsrum for folk at hente pakker i, så jeg har valgt at have åbent flere dage i løbet af ugen.

Didde Østerkjærhus


- Jeg har tidligere kun haft åbent onsdag og lørdag, men det er trods alt for begrænset et tidsrum for folk at hente pakker i, så jeg har valgt at have åbent flere dage i løbet af ugen, siger Didde Østerkjærhus.

Mere specifikt så kommer butikken til at have åbent tirsdag fra 13 til 16, onsdag og torsdag fra 13 til 17, fredag fra 13 til 16 og lørdag fra 10 til 12, mens der mandag og søndag er lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Jobcentret flytter

Annonce