Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Få overblikket: Her er der aktiviteter i efterårsferien

I efterårsferien vil det være muligt at prøve kræfter med flere forskellige aktiviteter i både Arena Syd, KongeåBadet og hos flere af byens andre institutioner. Arkivfoto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Vamdrup: I efterårsferien i uge 42 tilbyder både KongeåBadet og Arena Syd en række aktiviteter. I svømmehallen byder programmet mandag, onsdag og fredag på aqua fitness fra 08.00 til 08.45, tirsdag og torsdag fra klokken 17.15 til 18.00 og søndag fra klokken 12.00 til 12.45.

KongeåBadet har åbnet hele ugen mandag, onsdag og fredag fra klokken 05.45 til 18.30, tirsdag og torsdag fra klokken 12.00 til 18.30 og lørdag og søndag fra klokken 10.00 til 16.00.

For børn og unge står Arena Syd og KongeåBadet bag tre dage med aktiviteter fra mandag til onsdag fra klokken 09.00 til 15.00. Her kan alle fra 4. til 9. klasse prøve kræfter med alt fra boldspil, yoga og speedball til floorball, selvforsvar og mange andre aktiviteter. Alle aktiviteter sammensættes efter alder. Det koster 700 kroner for alle tre dage, og med i prisen er frokost, frugt, kage og saft alle dage. Der er 50 billetter til salg, og de kan købes på Arena Syds hjemmeside www.arenasyd.dk.

Vamdrup Bibliotek har åbent efter almindelige åbningstider i hele uge 42, men på grund af corona-restriktioner og den begrænsede plads på biblioteket er der ikke mulighed for at holde arrangementer i Vamdrup. Ugen igennem er der dog en række aktiviteter for børn på biblioteket i Kolding. Man kan eksempelvis møde den populære youtuber Rasmus Brohave, man kan deltage i højtlæsning, tage med på dinosaurjagt og meget mere. Man kan se hele programmet og bestille billetter på Koldingbibliotekernes hjemmeside www.koldingbib.dk/efterårsferie.

I Vamdrup Kino er der hele tre film på plakaten i uge 42. Fra tirsdag til søndag kan man se familiefilmen "Far til fire og vikingerne", onsdag kan man opleve science fiction-filmen "Tenet", og fredag og søndag kan man se den historiske dramafilm "The Lighthouse". Man kan se de præcise spilletider på kinoens hjemmeside www.vamdrupkino.dk.

I Vamdrup Kirke kan man onsdag i uge 42 fra klokken 14.30 til 16.30 deltage i onsdagscafé, hvor der både er plads til hyggesnak, fællessang og oplæsning samt kaffe og kage, som kan tilkøbes for 15 kroner for voksne. Alle er velkomne.

Ungdomsklubben i Vamdrup holder lukket i uge 42, men man i stedet velkommen til at kigge forbi klubben i Lunderskov, som har åbent mandag og onsdag fra klokken 18.30 til 21.30, hvor der vil være forskellige aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Jobcentret flytter

Annonce