Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Fin-Fin i Hjarup har haft et godt første år

Coronaen gjorde mange ting besværlige, men Karina Tønder (til venstre) og Berit Krogh Pallesen har alligevel grund til at smile. For Fin-Fin har haft et godt første år. Privatfoto
Som så mange andre steder har coronaen også drillet Berit Krogh Pallesen fra Hjarup, der åbnede tøjbutikken Fin-Fin sidste efterår. Alligevel er det første år gået rigtig godt.

Hjarup: Set i bakspejlet kunne det måske minde om mindre god timing, da Berit Krogh Pallesen sidste efterår åbnede sin tøjbutik, Fin-Fin, i Hjarup.

For det var midt under coronaen, og godt to måneder efter åbningen og nogle måneder frem måtte hun som så mange andre endda ufrivilligt holde lukket på grund af pandemien.

Men nu – et år efter, at hun slog dørene op første gang - kan Berit konstatere, at det faktisk er gået rigtig godt.

Annonce

Stor efterspørgsel

Der har været stor efterspørgsel på butikkens sortiment, der består af håndplukkede varer og ikke mindst diverse nye trends - eksempelvis kjoler, skjorter, jakker, smykker, tørklæder og støvler - fra Frankrig og Italien. Dertil forskellige danske brands.

- Under coronaen måtte jeg tænke kreativt for at få solgt mine varer. Derfor optog jeg nogle videoer, hvor jeg præsenterede forskellige varer, som jeg lagde op på de sociale medier. Efterfølgende kunne man bestille og hente varerne, der hang på lange stativer i garagen, fortæller Berit Krogh Pallesen.

Det blev en succes, og siden har Berit endda udvidet sin butik. Garagen, der hører til gården, blev bygget om til butiksareal, så Fin-Fin med sine nuværende godt 80 kvadratmeter er blevet dobbelt så stor som før.

Karina er ekstremt kreativ og har fingeren på pulsen, når det gælder sociale medier og grafisk arbejde. Vi supplerer hinanden rigtig godt

Berit Krogh Pallesen, indehaver af Fin-Fin
Annonce

Liveshows på Facebook

Samtidig ansatte hun i marts Karina Tønder fra Skanderup til blandt andet at etablere en webshop. Hun kom fra et job som grafiker i modebranchen.

- Karina er ekstremt kreativ og har fingeren på pulsen, når det gælder sociale medier og grafisk arbejde. Vi supplerer hinanden rigtig godt, fortæller Berit Krogh Pallesen.

Siden begyndte de at sende liveshows på Facebook, hvor de præsenterede varerne. Og det er de fortsat med, efter at de i foråret atter kunne åbne den fysiske butik på Hjarup Byvej.

- Vi har valgt at gøre liveshows'ene til et fast indslag - helt præcist tirsdag i ulige uger. Når vi laver et liveshow, svarer det til, at vi har 200 kunder i butikken på halvanden time. Og efter et liveshow får vi ofte travlt om onsdagen, for kunderne vil gerne ind og prøve det tøj, vi har præsenteret dem for, forklarer Berit og Karina.

Annonce

Modeshows og pigeaftener

De har også holdt velbesøgte modeshows og inviterer også gerne til pigeaftener.

- Så holder vi aftenåbent, så de kunder, der tilmelder sig, kan have butikken "for sig selv". Og så serverer vi lidt snacks og bobler, fortæller de.

Berit og Karina håber også på masser af besøg, når de nu holder Black Week.

- I den forbindelse giver vi 20 procent på alle varer fra onsdag til lørdag i uge 47. Og fredag holder vi "after party" fra klokken 10 til 20, hvor vi tager imod i pailletkjoler og serverer bobler til kunderne, siger de.

Og hvis coronaen for alvor skulle melde sig igen, er Berit Krogh Pallesen denne gang fortrøstningsfuld.

- Vi er blevet gode til at tænke ud af boksen, siger hun.

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce