Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Forbundsskole får penge til trivselsdag i det fri med kronisk syg klassekammerat

Børnene i 0. klasse på Skanderup-Hjarup Forbundsskole kan se frem til en trivselsdag i det fri, hvor der blandt andet skal laves mad over bål. Pressefoto
Ønsket fra 0. klasse på Skanderup-Hjarup Forbundsskole om en trivselsdag med en kronisk syg klassekammerat er et af 40 udvalgte projekter, som får midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat.
Annonce

Skanderup/Hjarup: Børnene i 0. klasse på Skanderup-Hjarup Forbundsskole kan se frem til en trivselsdag i det fri takket være en bevilling på 2.500 kroner fra Mejeriernes Skolemælkslegat.

- Vi har en kronisk syg dreng i klassen, som vi savner og ønsker at få med i vores fællesskab. Derfor vil vi lave en temadag i det fri med ham, hvor børnene får fokus på trivsel og tilhørsforhold. Vi søger om penge til indkøb af bålgrej og snittegrej for at kunne skabe et fantastisk samvær omkring bål og sund madlavning, skrev lærer Jonna Ellerkamp blandt andet i sin ansøgning til Mejeriernes Skolemælkslegat.


Vi har en kronisk syg dreng i klassen, som vi savner og ønsker at få med i vores fællesskab. Derfor vil vi lave en temadag i det fri med ham, hvor børnene får fokus på trivsel og tilhørsforhold.

Jonna Ellerkamp


Bag legatet står Mejeriernes Skolemælksordning. Det skal fremme sundhed, bevægelse og fællesskab på landets skoler. Til uddelingen af legater i begyndelsen af november var der 400 ansøgninger fra 313 skoler.

- Det er dejligt, at så mange skoler har lyst til at lave projekter, som kan gøre en forskel for rigtig mange elever. De 40 projekter, vi har valgt at støtte, giver eleverne oplevelser og viden, som de måske ellers ikke kunne få, siger Jan Hermansen, leder af Mejeriernes Skolemælksordning i en pressemeddelelse.

Om Skolemælkslegatet

Legatet kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser eller elevråd, hvis skole er med i skolemælksordningen. Ved den nylige uddeling i begyndelsen af november blev der doneret beløb fra 1.500 kroner op til maksimumbeløbet på 5.000 kroner.

Legatet uddeles to gange årligt, og det kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser og elevråd, hvis skolen er med i skolemælksordningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce