Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Foreningen af førtidspensionister udskyder arrangementer

Foreningen af førtidspensionister i Vamdrup har på grund af corona valgt at udskyde både arrangementer og generalforsamling til det nye år. Arkivfoto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Vamdrup: Siden Danmark på grund af corona lukkede ned i midten af marts, har det ikke været muligt for Foreningen af førtidspensionister i Vamdrup at mødes og holde de faste arrangementer såsom udflugter og virksomhedsbesøg en gang om måneden. Med det nuværende smittetryk har bestyrelsen valgt at udskyde både arrangementerne og den årlige generalforsamling til det nye år.

- Vi tør simpelthen ikke andet. Mange af vores medlemmer er borgere, som er i risikogruppen, så som det ser ud lige nu med corona, vil det ikke være forsvarligt at samles, selvom mange savner at mødes, siger Alice Andersen, som er kasserer og bestyrelsesmedlem i Foreningen af førtidspensionister i Vamdrup, som har cirka 45 medlemmer.

Hun forklarer, at foreningen skulle have holdt generalforsamling i marts, men at det naturligt blev udskudt, og at man ikke umiddelbart forventer, at det bliver muligt at samles igen før til næste år.

- Vi kan ikke melde noget konkret ud, som det er lige nu i forhold til, hvornår vi kan samles, men om ikke andet så hører vores medlemmer fra os til marts 2021. Det er bare vigtigt for os lige at få nævnt, at vi altså ikke har glemt vores medlemmer, selvom det har stået stille længe nu, siger Alice Andersen.

Hun opfordrer samtidig foreningens medlemmer til at indbetale kontingentet for 2020, hvis man har mulighed for det, da der fortsat er faste udgifter, som foreningen skal betale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce