Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Græskarkonkurrencen blev afgjort hos Haveforeningen Søndermarken

Svend Melsen vandt konkurrencen om at gro det største græskar i Haveforeningen Søndermarken. Tidligere år har foreningens medlemmer også dystet i at gro den højeste solsikke. Privatfoto

Vamdrup: I sidste uge blev det afgjort, hvem af kolonihaveejerne i Haveforeningen Søndermarken, der havde haft held og dygtighed med at få groet sæsonens største græskar. Efter en nøje opmåling gik førstepladsen til Svend Melsen, som kunne præstere et græskar med en omkreds på 127 centimeter.

På andenpladsen var det Johannes Bahnsen med et græskar på 102 centimeter, og Lene Hornemann indtog tredjepladsen med et græskar på 93 centimeter.

Konkurrencen blev skudt i gang i foråret, hvor foreningen solgte kæmpe-græskarfrø til 20 kroner stykket, og 12 personer havde valgt at deltage.

Annonce

Samme dag som konkurrencen blev afgjort, blev også Årets Have kåret. Prisen gik i år til Dennis Tranekjer.

Johannes Bahnsen indtog andenpladsen i græskarkonkurrencen. Privatfoto
Tredjepladsen i græskarkonkurrencen gik til Lene Hornemann. Privatfoto
Dennis Tranekjer blev vinder af Årets Have, som kåres i Haveforeningen hvert år. Hvis man kunne være interesseret i at erhverve sig en kolonihave i byen, så kan man skrive sig på ventelise på opslagstavlen ved fælleshuset i Søndermarken. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce