Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Handelsforeningen inviterer til Open By Night i starten af august

Der kan i år ikke holdes det traditionelle Crazy Hours, som billedet her er fra, på grund af corona. I stedet har Handelsforeningen arrangeret en lille udgave af et Open By Night. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Som en lille erstatning for det aflyste Crazy Hours og Smagens Dag har Vamdrup Handelsforening valgt at arrangere en mindre Open By Night. Den 6. august holder forretningerne i Vamdrup derfor længe åbent, og der vil blive serveret mad rundt om i butikkerne.
Annonce

Vamdrup: Det er med at sætte kryds i kalenderen torsdag den 6. august. Her inviterer Vamdrup Handelsforening nemlig til et lille Open By Night-arrangement, hvor alle butikkerne i byen blandt andet kommer til at have længe åbent til klokken 20.

- Nu hvor både Crazy Hours og Smagens Dag ikke kan blive til noget, synes vi alligevel i Handelsforeningen, at vi var nødt til at arrangere et eller andet. Både for at gøre noget for borgerne i byen, men også for at holde gang i vores forretninger, for det har været en svær periode for mange under corona, siger Per Tonnesen, som er formand for Handelsforeningen i Vamdrup.

Foruden de udvidede åbningstider vil der blive serveret lidt mad rundt om i forretningerne, og det vil være ganske gratis.

- Det er Handelsforeningen, der giver, og det bliver pindemadder, som på den måde er portionsanrettede, forklarer Per Tonnesen, som desuden håber, at tiltaget kan være med til at lokke flere ind forbi de lokale butikker:

- Budskabet er stadigvæk i den grad, at der er brug for opbakning til butikkerne. Det vil være helt op til de enkelte forretninger, om de kører med særlige tilbud på aftenen, men jeg vil da i den grad opfordre til, at man kigger ind forbi de forskellige steder, siger han.

Annonce

Vin og musik

Handelsforeningen pønser desuden på at opstille et par boder rundt om i hjertet af byen, men det vil ikke være i samme omfang, som man kender det fra Crazy Hours.

- Det bliver ikke med opstillede stole og borde og sådan, for vi skal stadigvæk respektere retningslinjerne og holde afstand til hinanden, siger Per Tonnesen.

Sammen med de andre i foreningen arbejder han desuden på at få arrangeret noget live-musik forskellige steder i byens gader, og så vil det også være muligt at komme forbi og smage dette års Vamdrup Vin.

- Normalt vil man kunne smage vinen til Smagens Dag, men det er jo ikke muligt i år, så vi gør det på den her måde i stedet og forsøger at lave lidt larm og trække folk ind i butikkerne også. Vi håber i hvert fald på, at der er rigtig mange, der har lyst til at komme og være med til at støtte de lokale, siger Per Tonnesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce