Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Handelsformand glæder sig over genåbning: - Men vi skal have alle med

- Der er desværre stadig nogle erhvervsdrivende, der må vente lidt endnu med at åbne, men det sker forhåbentlig snart. Det er vigtigt, at vi får alle med, siger Per Tonnesen, der er formand for Vamdrup Handelsforening. Arkivfoto: Mathilde Nygaard Jespersen
Der kommer mere og mere gang i handelslivet i Vamdrup igen, og det glæder Per Tonnesen fra handelsforeningen. Men endnu er man ikke helt i mål.

VAMDRUP: Med genåbningen af frisørsaloner og andre liberale erhverv forleden er der for alvor kommet godt gang i handelslivet i Vamdrup igen. Det glæder Per Tonnesen, der er formand for Vamdrup Handelsforening.

- Det er så dejligt at se, at der er travlt hos frisørerne og i de andre af byens forretninger, der først måtte åbne den 6. april. Men der er jo desværre stadig også erhvervsdrivende, der må vente lidt endnu – blandt andet Hotel Vamdrup og Vamdrup Kino – og dem må vi være solidariske med. Forhåbentlig kan også disse steder snart åbne igen. Vi skal have alle med, siger han.

I Vamdrup Handelsforening ser man også frem til, at man så småt kan begynde at holde forskellige arrangementer igen.

Annonce

- Det har vi jo ikke kunnet i halvandet år, siger Per Tonnesen og fortsætter:

- Crazy Hours finder sted fredag den 13. august, men det kommer formentlig til at foregå på en lidt anden måde i år. Vi satser på, at folk er vaccinerede til den tid, og det bliver nok noget med, at man skal vise coronapas rundt i butikkerne. Til gengæld kan vi love, at der bliver masser af stemning, musik og mulighed for at købe god mad rundt i teltene i byen. I år leveres maden i øvrigt udelukkende af lokale aktører.

Handelsforeningen barsler også med andre arrangementer i efterårsmånederne.

- Det kan jeg dog ikke sige så meget om endnu. Men det ligger fast, at juleoptoget og tændingen af julebelysningen og juletræet kommer til at foregå samme dag, som der er Black Friday, nemlig fredag den 26. november fra klokken 17. Derefter er der god mulighed for at handle i butikkerne, inden de lukker igen klokken 19, siger Per Tonnesen.

Bestyrelsen

I forbindelse med sin generalforsamling forleden har Vamdrup Handelsforenings bestyrelse konstitueret sig, så den nu ser således ud:

Per Tonnesen, Tonnesen Herretøj, formand

Henriette Fischer, Vamdrup Apotek, næstformand

Thomas Beyer, ABC Lavpris, sekretær

Birthe Jespersen, Trim Service, kasserer

Freddy Christensen, bestyrelsesmedlem

Henrik Jørgensen, Vamdrup Kino, suppleant

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce