Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Herretøjsforretning inviterer til fredagsbar: Gin & Tonic på hylderne skal trække flere mænd til

Rasmus Greising, som ses på billedet her, har været ansat i Tonnesen Herretøj i de seneste otte år, og han er den, der kommer til at have det daglige ansvar for afdelingen med gin og tonic. Privatfoto
I et forsøg på at lokke flere mænd ind i forretningen har Per Tonnesen, som er indehaver af Tonnesen Herretøj, opgraderet sit udvalg til også at rumme alkohol.
Annonce

Vamdrup: Fremover vil der være mere end bare skjorter og sko på hylderne hos Tonnesen Herretøj i Østergade. I en presset coronatid og i erkendelse af at der skal mere til for at trække mændene ind i butikken, har indehaver Per Tonnesen valgt, at det fremover også skal være muligt at købe pakker med gin og tonic i butikken i Østergade.

- Det er fantastisk at se, hvordan de forskellige dametøjsforretninger har haft succes med at lave live-shows og på den måde holde lidt gang i salget, men det gør sig bare ikke rigtig gældende for mænd på samme måde, siger Per Tonnesen og forklarer videre:

- Der skal altså noget mere til, før de vælger at komme ind i butikken, og der er flere forretninger rundt omkring, som har succes med at udvide sortimentet og forhandle eksempelvis forskelligt alkohol, som kan lokke mænd til en form for fredagsbar eller et modeshow i butikken, siger Per Tonnesen.

Annonce

Gammel idé

Ideen til at få noget andet end tøj ind i butikken opstod for flere år siden, men det rette tidspunktet for at introducere de nye våde varer har ladet vente på sig.

- Jeg har taget lidt tilløb til det i noget tid, og jeg begyndte faktisk allerede for to-tre år siden at tænke i at forhandle andet end tøj og sko, men det har også taget tid at finde de rette produkter, og da corona så ramte, så tænkte jeg, at nu var det nu, at der skulle ske noget for også at skabe lidt mere liv i butikken, for det har været stille i de forgangne måneder, siger Per Tonnesen.


Det er fantastisk at se, hvordan de forskellige dametøjsforretninger har haft succes med at lave live-shows og på den måde holde lidt gang i salget, men det gør sig bare ikke rigtig gældende for mænd på samme måde.

Per Tonnesen


Fredag den 18. september fra klokken 15 til 18 holder Tonnesen Herretøj den første fredagsbar, hvor det vil være muligt at komme og prøvesmage de forskellige nye gin og tonics.

- Jeg håber, at det vil blive taget rigtig godt imod, og at det kan danne grobund for flere forskellige former for arrangementer, og at der også er flere og andre typer af kunder, der vælger at komme ind forbi butikken, siger Per Tonnesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce