Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Historisk Forening inviterer til foredrag: Bliv klogere på Koldinghus' historie og fremtid

Kulturarvschef Steen R. Lundbye holder foredrag om Koldinghus' historie og fremtid i Vamdrup Kirkehus den 6. oktober klokken 19.30. Pressefoto: Koldinghus

Vamdrup: Den 6. oktober klokken 19.30 står Historisk Forening i Vamdrup bag et foredragsarrangement, som bærer titlen "Koldinghus før, nu og i fremtiden".

Bag foredraget står kulturarvschef Steen R. Lundbye, som allerede for et år siden talte med Historisk Forening om et lignede arrangement, og set i lyset af de seneste ændringer i forhold til Koldinghus' opgave, ledelse og brugen af Staldgården blev foredraget pludselig aktuelt igen.

På aftenen vil man både få en viden om slottets historie, hvordan Koldinghus' opgave er i dag, og hvilke planer der er for fremtiden. Foreningen regner desuden med med, at der vil blive røbet mere om planerne for omdannelsen af museumsområdet, og derudover vil der blive god mulighed for at stille spørgsmål.

Annonce

Afstandskravene i forbindelse med corona har betydet, at foredraget ikke kan foregå på museet. I stedet kommer det til at finde sted i Vamdrup Kirkehus.

Alle er velkomne til at deltage. Foredraget koster 50 kroner og med i prisen er også en kop kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce