Annonce
Der var godt gang i køkkenet på Hotel Vamdrup, da de havde fulde huse til spisning tirsdag den 26. maj. Dagens menu bød på stegt paneret flæsk, persillesovs, kartofler og rødbeder og pandestegt fiskefilet, persillesovs, kartofler og citron. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Ugeavisen Vamdrup

Hotel Vamdrup holder gang i hjulene: Men vi har været tæt på at dreje nøglen om

Tirsdag den 26. maj kunne Hotel Vamdrup igen slå dørene op for spisende gæster. Under coronakrisen har ejerne klaret sig igennem ved hjælp af salg af mad som take-away, og selvom de forsøger at se positivt på fremtiden og tage én arbejdsdag af gangen, har det været en hård periode for familien bag hotellet.
Annonce
  • Der var godt gang i køkkenet på Hotel Vamdrup, da de havde fulde huse til spisning tirsdag den 26. maj. Dagens menu bød på stegt paneret flæsk, persillesovs, kartofler og rødbeder og pandestegt fiskefilet, persillesovs, kartofler og citron. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Lars og Heidi Jensen havde taget familien med på Hotel Vamdrup for at fejre Heidis 45 års fødselsdag på den første åbningsdag efter den omfattende coronalukning. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Der var fuld koncentration i køkkenet, hvor der blandt andet blev anrettet burgere til de sultne gæster. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
  • Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce