Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Jobcentret flytter

Mandag den 9. november flyttede Sygedagpengeafdelingen på både Staldgården og Jobcenter Vamdrup til Dieselvej i Kolding. Arkivfoto: Kim Rune
Mandag den 9. november var store flyttedag for Sygedagpengeafdelingen på Staldgården og Jobcenter Vamdrup, der flytter til Dieselvej.
Annonce

Vamdrup: Jobcenter Vamdrup havde mandag den 9. november flyttedag, hvor Sygedagpengeafdelingen på Staldgården og Jobcenter Vamdrup flytter til Dielselvej.

Der er tale om 65 medarbejdere, der skal flyttes rundt. Flytningen sker for at sikre en endnu bedre service for borgere og virksomheder. Nu kommer medarbejderne fra de to adresser nemlig tættere på kollegerne og samarbejdet omkring at yde borgerne den bedst mulige service styrkes. Derudover gøres det lettere for borgerne at navigere i systemet, da der nu er en indgang mindre.

- Vi arbejder konstant på at gøre det lettere for borgerne at agere i vores system, med denne flytning er der en mindre adresse at forholde sig til - og det vil desuden gavne borgerne, at medarbejderne stilles i en situation, hvor de har langt lettere ved at koordinere med kolleger, siger arbejdsmarkedschef, Mette Byskov om flytningen.

Annonce

Coronasituationen skubber effekten

Jobcentrets medarbejdere på Staldgården flyttede deres arbejde hjem i privaten efter statsministerens pressemeddelelse den 18. september 2020. Det skete for alle administrative medarbejdere i Kolding Kommune for at minimere coronasmitterisikoen.


Med denne flytning er der en mindre adresse at forholde sig til - og det vil desuden gavne borgerne.

Mette Byskov


Derfor vil man først i det nye år have mulighed for at høste det fulde udbytte af flytningen.

Lokalerne på Staldgården kommer ikke til at stå tomme. Her rykker det nye Museum Kolding ind fra den 1. januar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce