Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Johanne har slået dørene op til sin nyrenoverede frisørsalon

28-årige Johanne Hauge har sammen med sin kæreste selv stået for at renovere de nye lokaler i den gamle foderstofbygning i byen, hvor Salon Hauge nu har til huse. Indtil flytningen havde Johanne salon i deres private hjem i Jordrup. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Jordrup: Mandag i sidste uge kunne 28-årige Johanne Hauge for første gang invitere kunder indenfor i sin nye salon, der bærer navnet Salon Hauge, og som ligger på Hovedgaden 4 i Jordrup. Første åbningsdag blev på grund af corona uden den store reception, men Johanne synes alligevel, at hun er kommet godt fra start i de nye lokaler.

- Det er gået rigtig fint, synes jeg. Der har været nok at se til, og kunderne har taget godt imod det hele. Der er mange, der også har været lidt nysgerrige og har været inde forbi og kigge. Det er ret hyggeligt, siger Johanne Hauge.

Sammen med sin kæreste har hun i de seneste mange måneder arbejdet på at renovere lokalerne, som er beliggende i den gamle foderstofbygning i byen, og der blev arbejdet lige til det sidste.

- Jeg tror, vi var færdige klokken 22.30 søndag aften, så det var en meget lang dag, kan man roligt sige, siger hun og fortsætter:

- Og vi er næsten helt på plads. Der mangler lige de sidste småting ude i baglokalet, men det når vi nok på et tidspunkt, siger hun grinende.

Salon Hauge har åbent tirsdag og torsdag fra klokken 12.00 til 20.00, fra 09.00 til 16.00 mandag, onsdag og fredag og efter aftale i weekenden.

Johanne går meget op i, at indretningen af salonen skulle være hyggelig. Derfor har venteområdet også store stole og vaser, samt et lille bord med diverse interiør fra den lokale kunstner GitteS. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce