Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Jubilæum: Kim Andersen har arbejdet med festudlejning i 30 år

Kim Andersen, som bor i Vamdrup, har drevet virksomheden K.A. Udlejning i Kolding i 30 år. Foto: Steffen Nielsen
Annonce

Kolding/Vamdrup: Kim Andersen, der bor i Vamdrup, lejede sit første telt ud i 1990. I løbet af de næste fire år voksede beholdningen af telte, ligesom Kim Andersen også begyndte at leje service ud i et omfang, så han i 1994 gik på fuldtid med virksomheden K.A. Udlejning i Kolding.

- Fra starten havde jeg bare tænkt, at det skulle være et lille bijob. Jeg havde aldrig drømt om, at det skulle være sådan her. Men det blev det heldigvis, siger han, som kan fejre sit 30 års jubilæum 13. februar.

Ud over mange private bryllupper, fødselsdage og andre fester, leverer Kim Andersen meget udstyr til receptioner i virksomheder, og også flere og flere spisesteder er blevet kunder hos K.A. Udlejning.

- Der er flere og flere restauranter også, som for eksempel ikke gør så meget i brunch, men får et selskab ind, der skal have brunch, og så lejer de udstyr til det, forklarer han. /STN

Kim Andersen

59-årige Kim Andersen bor i Vamdrup med sin kæreste Anette. Han har to udeboende børn.

Han driver festudlejningsvirksomheden K.A. Udlejning på Jernet 1A i Kolding. Han lejede sit første telt ud i 1990 og har arbejdet fuldtid med virksomheden siden 1994.

13. februar kan Kim Andersen fejre sit 30 års jubilæum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce