Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Julefrokoster aflyses på stribe: Har indtil videre kostet Hotel Vamdrup 150.000 kroner

Forpagterparret på Hotel Vamdrup, Pernille Bak (til venstre) og Daniel Gouveia, har intensiveret corona-sikkerheden på hotellet. I midten ses køkkenchef Mette König. Foto: Thomas Holl
Massevis af aflysninger har kostet dyrt for hotellet på Torvet. Nu har forpagterparret intensiveret corona-sikkerheden overalt på hotellet.

Vamdrup: Årets sidste måneder ville normalt være nogle af de mest travle for Pernille Bak og Daniel Gouveia, der forpagter Hotel Vamdrup.

Sådan er det ikke i år. Coronaen og den seneste tids smittestigning har tværtimod betydet masser af aflysninger af selskaber og arrangementer på hotellet på Torvet.

- Vi er heldigvis ikke ramt på overnatningsdelen af vores forretning, men vi oplever til gengæld, at rigtig mange firmaer enten har aflyst eller udsat de julefrokoster, de havde booket hos os, siger Daniel Gouveia.

Annonce

Har kostet 150.000 kroner

- Vi har heller ikke så mange gæster i caféen, som vi kunne ønske os, og tidligere i november måtte vi også aflyse vores egne to julefrokost-arrangementer. Og selv om vi stadig har mange mindre private selskaber med 10-20 mennesker, så kan aflysningerne virkelig mærkes; de har i den seneste tid indtil videre kostet os godt 150.000 kroner, og det tal stiger desværre nok, fortsætter han.

Derfor har han og Pernille Bak opgraderet corona-sikkerheden på hotellet. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere nu skal have et gyldigt coronapas, og det samme skal gæsterne, når de besøger hotellet.

- Derudover er der stadig sprit tilgængeligt på fællesarealerne, og samtidig har vi en ”spritter”, der flere gange om dagen afspritter og desinficerer eksempelvis dørhåndtag og flader i de lokaler, hvor der færdes mange mennesker. Der bliver også gjort rent og desinficeret på alle værelser og i alle lokaler, og endelig sørger vi for, at der bliver holdt den nødvendige afstand i restauranten, siger Daniel Gouveia.

Aflysningerne virkelig mærkes; de har i den seneste tid indtil videre kostet os godt 150.000 kroner, og det tal stiger desværre nok

Daniel Gouveia, Hotel Vamdrup
Annonce

Kvalificeret arbejdskraft

Han glæder sig dog over, at det for alvor er lykkedes at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Noget, der ellers i en periode har været et stort problem på hotellet. Blandt andet var man i en periode uden køkkenchef.

- Men nu har vi fået en rigtig dygtig en af slagsen i Mette König, siger Daniel Gouveia.

Han og Pernille Bak er da også fortrøstningsfulde i forhold til fremtiden, og de har allerede en del arrangementer i kalenderen i det nye år.

6. januar inviterer de til en såkaldt gastro-aften, 15. januar kan man komme til koncert med sangeren Peter Andersen, der optræder under navnet DQ, og 5. februar gælder det Latin Night, hvor der bliver serveret tapas, paella og spillet latinamerikansk musik. Endelig er der vinsmagning den 26. februar.


Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce