Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Kære Vamdrup: En by i bevægelse

Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Vamdrup Ugeblad har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Efter godt fem år som bladchef og ansvarshavende redaktør på avisen (2009-2014), har jeg fulgt avisen tæt gennem de seneste år. Derfor glæder det mig også, at den ”gamle avis” nu fortsætter i nye klæder.

At have en lokal avis er vigtig for en by som Vamdrup – den samler byen. En avis der fortæller om livet i Vamdrup, om dem vi kender, og om det vi har deltaget i – og der er nok at fortælle om, for Vamdrup er en by i bevægelse.

Selv om detailhandlen mange steder er under afvikling, så er der alligevel sket ændringer i Vamdrup. En hobbybutik lukkede, køreskolen rykkede i større lokaler. Nordea lukkede, GreenTop åbner showroom med gaveartikler og arbejdsbeklædning. Grønthandlen lukkede, Beas åbner lille hyggelig butik – og nu åbner der ny tøjbutik, hvor Picobello tidligere lå. Nye behandlere er rykket ind i Arena Syd og Hair by Henrik Damm tager nye produkter ind, for at skabe liv i butikken. Alt sammen tegn på udvikling i Vamdrup.

I mit job hos Business Kolding følger jeg Vamdrups erhvervsliv tæt. Også her er der sket en positiv udvikling, og mange Vamdrup-virksomheder udvidede i 2019.

Dansk Autologik opkøbte endnu en gang erhvervsjord, det samme gjorde Isover, der med 56.000 kvm. ekstra nu får mulighed for at optimere lagerpladsen. Den internationale transport- og logistikkoncern H. Daugaard udvidede deres lagerhotel med en ny hal på 8.300 kvm.

Smurfit Kappa CorrPrint byggede en større hal, og i marts kunne den tidligere Gazelle virksomhed Krima Stålindindustri ApS holde reception i anledning af deres nye hal. Fra den ene Gazelle virksomhed til den næste – Tree Tops købte den tidligere tømmerhandel på Bavnevej, og flytter hertil fra Taulov. Og så er bygningen der tidligere husede MultiMarketing blev solgt til Sylvester Butiksudlejning, der vil leje ud til mindre erhvervslejemål – og de første lejere er allerede flyttet ind.

Sådan kunne jeg blive ved. Med en aktiv handelsforening, et rigt og aktivt foreningsliv og en lang række frivillige kræfter, ja så sker der altid noget i Vamdrup – så ud ag døren og mød de mange oplevelser Vamdrup kan byde på…eller læs om dem i Ugeavisen Vamdrup.

Om Tanja Marek

Tanja Marek er 46 år og arbejder til daglig som erhvervskoordinator hos Business Kolding.

Hun er født og opvokset i Kolding, men har siden 1998 boet i Vamdrup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce