Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Kærlighed var i centrum på kunstworkshop for årets konfirmandfamilier

Der var både kunst og kærlighed på programmet, da Vamdrup Kirke inviterede dette års konfirmander og deres forældre til kunstworkshop i kirken. Privatfoto
Fredag den 6. november blev der holdt kunstworkshop for dette års konfirmander og deres forældre.
Annonce

Vamdrup: Hvordan ser kærligheden ud i den enkelte familie?

Det var det centrale spørgsmål, da der fredag den 6. november var inviteret til familieaften for konfirmanderne i Vamdrup. De var med hver én forælder i kirken til såkaldt action painting og kunstworkshop for at arbejde med emnet kærlighed.

Familierne startede med at kyle vandballoner fyldt med farver på lærrederne. Det gav en del svineri i garagen, hvor det foregik, men også smil på læben og nogle utroligt flotte baggrundsfarver at arbejde videre med.

Workshoppen blev ledet af pædagog og kunstterapeut Annie Glistrup, der inspirerede og guidede konfirmandfamilierne akkompagneret af både pensler, tuscher og et væld af farver.

Både planlægningen af motivet og selve udførelsen optog konfirmander og forældre. De var så koncentrerede om kunstprojektet, at det var svært at få dem til at holde pause, da det blev tid til pizza. Nogle slap slet ikke penslerne og fortsatte arbejdet, mens de spiste pizza, skriver Vamdrup Kirke i en pressemeddelelse.

Efter aftensmaden blev familierne udfordret i den svære kunst at gøre deres malerier færdige. For nogle familier indfandt der sig en naturlig afslutning, mens andre arbejdede helt til enden og gerne ville have fortsat. Kunstworkshoppen sluttede med, at alle gik en runde og fik kigget på de andre familiers værker.

Har man lyst til at se familiernes malerier om kærlighed, er de udstillet i Vamdrup kirke frem til første søndag i advent.

Kreativiteten fik frit løb, da de mange malerier skulle skabes. Der blev blandt andet kastet med vandballoner fyldt med farve efter lærreder, hvorefter familierne skulle finde ud af, hvad malerierne skulle rumme. Privatfoto
Der var rigeligt med farver at vælge imellem, da de forskellige familier skulle beslutte sig for, hvordan deres kunstværker skulle se ud. Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce