Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Kirke fejrer parforholdet med candlelight dinner

Ester Due, der er kirke- og kulturmedarbejder ved Skanderup Kirke, fortæller, at kirken indbyder til sin første candlelight dinner. Her kan par fra sognet spise en middag og få inspiration til at fejre og reflektere over parforholdet. Foto: Søren Gylling
Annonce

Lunderskov: Par fra hele sognet er velkomne, når Skanderup Kirke for første gang inviterer til candlelight dinner 6. februar klokken 18. Kirke- og kulturmedarbejder Ester Due dækker op, så gæsterne kan sidde to og to ved bordene. Lys, blomster og baggrundsmusik skal være med til at sætte stemningen. Gæsterne skal have en lækker middag og en ekspert serverer gode råd om, hvordan man bedst tager sig af sit parforhold.

Ester Due fik ideen til aftenen med inspiration fra Løsning Kirke. Menighedsrådet og kirkens øvrige medarbejdere bakker op.

- Vi synes, at kirken også kan drage omsorg for, hvordan man trives i sit parforhold. Der er ikke som sådan et kristent indhold i aftenen, fortæller hun.

Annonce

Får redskaber

I første omgang var det de par, der er blevet viet i kirken inden for de seneste to år, hun skrev til og inviterede. Der kom ikke så mange tilbagemeldinger, så det blev besluttet at invitere hele sognet.

- Det er vigtigt at vide, at hvis man har en stor krise i sit ægteskab eller sit parforhold, så er det ikke noget, vi fikser her. I løbet af aftenen vil deltagerne få nogle redskaber, de kan bruge til at udvikle deres parforhold, uanset hvor kort eller lang tid, de har været par. Redskaberne kan måske få deltagerne til at kigge på ægteskabet med andre øjnene, og de kan høre en eksperts råd om, hvordan man bedst tager sig af sit parforhold, siger hun.

Det koster 150 kroner per par at deltage. Man kan tilmelde sig hos kirke- og kulturmedarbejder Ester Due.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce