Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Klub for senior-singler oplever stor succes

Sussi Birkekær flyttede til Vamdrup for et par år siden og har manglet andre senior-singler at mødes med til eksempelvis spisning. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
63-årige Sussi Birkekær flyttede til Vamdrup for et par år siden og har efterfølgende savnet andre ligesindede at mødes med i byen. Det har fået hende til at starte en ny klub for senior-singler. Hun håber nu på, at endnu flere har lyst til at være med til at arrangere sammenkomster for de indtil videre cirka 40 medlemmer.
Annonce

Vamdrup: Da 63-årige Sussi Birkekær i slutningen af november efterlyste jævnaldrende singler i Vamdrup, som havde lyst til at mødes til spisning en gang om måneden, havde hun ikke regnet med, at den lille madklub knap to måneder senere ville have udviklet sig til en fælles Facebook-gruppe og alt fra cafébesøg til single-fester.

- Jeg troede, at der måske var seks-otte personer, som ligesom mig manglede nogen at spise aftensmad sammen med engang imellem, men det er meget overvældende, at der er så mange, som har vist interesse for at mødes, siger Sussi Birkekær.

I slutningen af november havde Sussi Birkekær arrangeret første samling på Hotel Vamdrup, og siden har hun oprettet Facebook-gruppen "Senior Single - I Kolding, Vamdrup og omegn", som indtil videre har 40 medlemmer.

- Der var mange til det første møde, som gav udtryk for, at de manglede det samme, som jeg gjorde: Ligesindede senior-singler, som man kan mødes med engang imellem, og det viste sig så, at mange også har lyst til, at vi mødes til andet end bare at spise sammen, siger Sussi Birkekær.

Jeg havde regnet med, at der måske var seks-otte personer, som ligesom mig manglede nogen at spise aftensmad sammen med engang imellem, men det er meget overvældende, at der er så mange, som har vist interesse for at mødes.

Sussi Birkekær.

Annonce

Flere arrangementer

Indtil videre er gruppen mødtes til caféhygge, og det er også planlagt, at Sussi Birkekær vil forsøge at se, om der kunne være opbakning til, at de af gruppens medlemmer, der har lyst, tager en tur i biografen, i teatret eller til en større singlefest i Kolding.

- Jeg kan se, at det godt kan lade sig gøre at mødes til andet end et måltid mad engang imellem, men jeg må også sige, at det kunne være rigtig dejligt, hvis der var flere i gruppen, der også kunne have lyst til at tage initiativ til forskellige andre arrangementer, så det ikke kun er op til mig at holde gang i det hele, siger Sussi Birkekær.

Sussi Birkekær oplyser, at hun vil holde fast i, at gruppen mødes til socialt samvær og spisning som udgangspunkt den anden torsdag i hver måned på Hotel Vamdrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce