Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Kun én per kunde: ABC Lavpris rationerer salg af håndsprit

ABC Lavpris i Vamdrup har været nødt til at begrænse, hvor meget håndsprit hver kunde må købe. Ved kassen er der desuden sat strips rundt om de dunke, butikken har stående til offentlig brug ved kassen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
ABC Lavpris i Vamdrup har set sig nødsaget til at sætte begrænsninger på, hvor meget håndsprit der må købes per kunde. For at forhindre tyveri har butikken desuden måtte sætte strips rundt om de dunke, som står placeret ved kassen.
Annonce

Vamdrup: Frygten for at blive smittet med coronavirus har fået salget af håndsprit til at eksplodere, og det gør sig også gældende hos ABC Lavpris. Butikken har derfor sat begrænsning på, hvor meget håndsprit hver kunde må købe, for forhåbentlig at være med til at sikre, at der er nok til alle.

- Vi har ikke ønsket at hæve prisen. I stedet har vi rationeret salget, så man nu kun kan købe en dunk per kunde, forklarer Jeppe Christensen fra ABC Lavpris.

Butikken har desuden flyttet al håndsprit op til kassen for bedre at kunne kontrollere salget.

- Vi var nødt til at fjerne det fra hylderne, så folk ikke kunne hamstre, men der er altså stadigvæk håndsprit at få, man skal bare spørge efter det ved kassen, siger Jeppe Christensen.

Jeg tror ikke, der gik mere end en time før den dunk med håndsprit, vi havde sat frem på toilettet, var væk. De dunke, vi har stående ved kassen, har vi derfor set os nødsaget til at sætte strips omkring, så vi kan være sikre på, at de ikke bliver stjålet. Det er selvfølgelig træls, at det er nødvendigt, men lige nu kan det desværre ikke være anderledes.

Jeppe Christensen, ABC Lavpris.

Annonce

Tyveri fra toilettet

Ved kasserne i butikken er der desuden sat dunke med håndsprit op, som kunderne frit kan benytte, men butikken har dog været nødt til at tage sine forholdsregler, fordi en dunk med håndsprit tidligere på ugen blev stjålet fra kundetoilettet.

- Jeg tror ikke, der gik mere end en time før den dunk med håndsprit, vi havde sat frem på toilettet, var væk. De dunke, vi har stående ved kassen, har vi derfor set os nødsaget til at sætte strips omkring, så vi kan være sikre på, at de ikke bliver stjålet. Det er selvfølgelig træls, at det er nødvendigt, men lige nu kan det desværre ikke være anderledes, siger Jeppe Christensen.

En dunk med håndsprit koster 30 kroner i ABC Lavpris.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce