Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Lunderskov: Nu kan man købe blomster døgnet rundt hos Maja

Maja Ale Nygaard Jensen (th.) åbnede sin blomsterbutik sidste år, og hun har siden da taget diverse kurser for at blive dygtigere til at binde blomster. Foto: Søren Gylling
Midt i oktober indførte Maja Ale Nygaard Jensen døgnåbnet i sin blomsterbutik Maja's Blomster på Storegade i Lunderskov.
Annonce

Lunderskov: Siden midten af oktober har det været muligt for de blomster-glade borgere i Lunderskov at købe buketter døgnets 24 timer hos blomsterbutikken Maja's Blomster på Storegade.

Hver dag uden for blomsterbutikkens åbningstid stiller Maja både et udvalg af buketter og små blomster til gravsteder frem i et køleskabet ved indgangspartiet til butikken, og så betaler man via MobilePay på sin mobiltelefon.

- Der er mange lige nu under corona, som gerne vil give en buket blomster til nogen, som har det svært, og som man tænker særligt meget på, og det vil jeg gerne give folk muligheden for, også når jeg ikke har officielt åbent i butikken, siger Maja Ale Nygaard Jensen.

Hun forklarer, at det svinger, hvor meget der bliver solgt hver dag, men at hun flere gange har oplevet at møde ind til et tomt køleskab.

- Det er rigtig dejligt at opleve, at der er opbakning fra kunderne. Coronakrisen kan selvfølgelig sagtens mærkes, men jeg er nødt til at være optimistisk, ellers bliver det hele alt for trist, siger Maja Ale Nygaard Jensen.

Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce