Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Martin fra Vamdrup leverede flot arbejde til DM i Skills

Martin A. Troelsen var dybt koncentreret, da han i weekenden deltog ved DM i Skills i København. Foto: Hansenberg
Opgaverne var mange og varierede, da VVS-elev Martin A. Troelsen fra Hansenberg deltog ved DM i Skills. Selv om det ikke blev til en DM-titel, er eleven fra Vamdrup meget tilfreds med sin indsats, skriver Hansenberg i en pressemeddelelse.
Annonce

København: Hen over tre dage arbejdede Martin A. Troelsen hårdt og koncentreret ved DM i Skills i Bella Center Copenhagen.

Her var VVS-elev fra Hansenberg Martin A. Troelsen – der sidste år vandt regionsmesterskabet for VVS-elever – oppe mod de bedste elever fra landets øvrige regioner.

Og selv om det ikke blev til en DM-titel til den talentfulde elev fra Vamdrup, er Martin A. Troelsen glad for hele oplevelsen.

- Jeg manglede at bukke håndklædetørrer og at slutte Gabotherm-slanger til en blandesløjfe. Men jeg har altid haft den tilgang til det, at så længe man er tilfreds med det, man har leveret, er der ikke noget, der kan kaldes nederlag – og jeg er meget tilfreds med min præstation, fortæller Martin A. Troelsen, der er i lære hos Jens Kristiansen VVS i Kolding.

Opgaverne var mange og varierede ved DM i Skills. Foto: Hansenberg
Annonce

Sjov oplevelse

I konkurrencen for VVS-energispecialister skulle Martin A. Troelsen løse rigtig mange opgaver – eksempelvis trække rør til vildmarksbad og udebruser, sætte nedløbsrør op, sætte radiator op og lave ventilation i et teknikrum. Alt sammen foran besøgende i et fyldt Bella Center.

- Det har været sjovt, og jeg har lært mig selv at kende på en anden måde, hvor det lykkedes mig at lukke af for omgivelserne, fortæller han.

Det er faglærer på Hansenberg Lars Jørgensen, der har trænet Martin op til konkurrencerne. Han var undervejs imponeret af sin elev.

- Martin var i opstartsperioden meget nøjagtig med opsætning af de komponenter, der skulle på væggen – blandt andet fjernvarme og håndvask. Han var også lynhurtig til programmering, og han har haft høj kvalitet i sit arbejde, siger Martin A. Troelsen.

Annonce

Faget vises frem

Ved DM i Skills var Martin A. Troelsen også glad for muligheden for at vise andre, hvad VVS-faget indebærer-

- Jeg vil gerne vise mit fag frem – og jeg håber, at andre unge mennesker bliver inspireret. Som VVS-energispecialist får man virkelig lov til at bruge sit hoved og sine hænder. Der er altid nye problemstillinger, og det kan selv erfarne VVS’ere komme ud for. Så jeg lærer noget nyt hver dag – og det fanger mig, at det bare overhovedet ikke er den samme kedelige rutine hver dag, siger Martin A. Troelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce