Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Martin skal til DM i Skills

DM i Skills-deltageren Martin A. Troelsen er glad for det meget varierede arbejde, han kommer ud for på sin læreplads. PR foto
Annonce

Kolding-Vamdrup: Martin A. Troelsen fra Hansenberg i Kolding er kåret til Region Syddanmarks bedste VVS-elev. Det betyder, at han ved DM i Skills skal repræsentere sin landsdel. DM finder sted i dagene 16.-18. januar i Københavns Bella Center.

Martin Troelsen har en læreplads hos Jens Kristiansen VVS i Kolding. I dagene op til DM i Skills træner den 20-årige VVS-elev fra Vamdrup intensivt i Hansenbergs værksteder. Deltagerne har nemlig efter jul fået adgang til en træningsopgave, der til en vis grad minder om den, de over tre dage skal løse i København.

- Min strategi er at undgå at kigge på, hvad mine konkurrenter laver. Min gameplan er at holde mig til det, vi har trænet. Jeg glæder mig til at komme i gang med konkurrencen og få nogle rigtig gode dage med de andre deltagere. Selvfølgelig går man efter guldet. Men så længe jeg laver noget, som jeg synes er i orden, er der ikke noget, der kan kaldes nederlag, udtaler Martin Troelsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce