Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Maskin- og smedeværksted på Østerbygårdsvej udbrændte i voldsom brand

Lars Hjort Knudsens maskin- og smedeværksted udbrændte totalt natten til lørdag. Bygningen på Østerbygårdsvej i Vamdrup var overtændt, da den første brandbil ankom. Foto: Henrik Kruse
Annonce

Vamdrup: Den ene halv af bygningen var totalt overtændt, da den første brandbil ankom, så det var et spørgsmål om brandvæggen midt i bygningen, og indsatsen fra brandvæsnet kunne redde den anden halvdel.

Det lykkedes at redde den del af bygningen, der bliver brugt som lager. Det er dog en ringe trøst for Lars Hjort Knudsen, der driver sit maskin- og smedeværksted fra landejendommen. Alle maskinerne og kontoret gik tabt i branden.

- Jeg har fortsat min arbejdsbil, og det værktøj, der ligger i bilen, men ellers så ved jeg godt nok ikke lige, hvad jeg stiller op. Der går i hvert fald noget tid, før jeg kan bruge det som værksted, siger Lars Hjort Knudsen.

Han ejer landejendommen, og driver sin enkeltmandsvirksomhed fra laden, der er ombygget til maskin- og smedeværksted. I stuehuset bor hans far og hans kæreste og en lejer, og det var lejeren, der slog alarm klokken 01.30.

- Jeg blev vækket af en kammerat midt om natten, der stod og bankede på min dør, og så kørte jeg herud, og allerede oppe fra vejen kunne jeg godt se, at det var slemt. Det var som om, at det hele brændte. Det var meget voldsomt, siger Lars Hjort Knudsen.

Indsatsleder fra Trekantbrand Arne Christensen forklarer, at der blev tilkaldt slukningstog fra Vamdrup og Jels, og derudover blev der tilkaldt en vandtankvogn fra Skodborg og Lunderskov og en redningslift fra Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce