Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Mens alt er lukket ned: Sådan kan du bruge biblioteket online

Det er stadigvæk muligt at komme i kontakt med biblioteket og finde en masse materiale online, selvom Vamdrup Bibliotek har lukket det kommende stykke tid. Arkivfoto: Søren Gylling
Selvom Vamdrup Bibliotek på lige fod med andre offentlige institutioner holder lukket, er det langt fra ensbetydende med, at man ikke kan bruge biblioteket. Det foregår i stedet via telefon, e-reolen og Facebook.
Annonce

Vamdrup: Mens det fysiske bibliotek i byen holder lukket, er det langt fra gældende for det digitale af slagsen. Kolding Bibliotekerne, som også driver Vamdrup Bibliotek, har nemlig åbnet op for en bred vifte af muligheder til dem, der savner en god bog at læse i eller film at se, imens man skal have tiden til at gå hjemme.

Man kan derfor stadig benytte bibliotekets digitale tjenester, som for eksempel eReolen, eReolen Go til børn og Filmstriben. Biblioteket har desuden øget mulighederne for digitale lån, så man i marts kan låne ti e-bøger, ti net-lydbøger og ti film. Man kan få adgang til det hele via Kolding Bibliotekernes hjemmeside.

Det er desuden stadigvæk muligt at komme i kontakt med biblioteket og få gode råd til læsningen af en bibliotekar. Der er nemlig telefontid på nummer 79 79 11 00 på alle hverdage mellem klokken 10 og 15. I det tidsrum vil der også blive besvaret mails, som er sendt til biblioteket@kolding.dk.

Mangler man yderligere tips og tricks til, hvordan man kan finde underholdning online, kan man også følge med på Facebook-siden "Mit bibliotek i Kolding", hvor der jævnligt bliver lagt diverse anbefalinger ud.

Aflevering, reservering og afhentning

Mens biblioteket har lukket, har man ikke mulighed for at aflevere materialer. Der bliver ikke givet gebyrer ved for sen aflevering som følge af dette.

Hvis man har reserveret materialer, kan man ikke komme til at hente dem, mens biblioteket har lukket. Alle reserverede materialer, som i øjeblikket står klar til afhentning på hylderne, kan hentes op til fem dage, efter biblioteket igen er åben. Man opfordres derfor til at gemme beskeden (SMS eller e-mail) med reserveringsnummer.

Man kan ikke lave nye reserveringer på fysiske materialer, før biblioteket åbner igen.

På biblioteksstationerne kan man hente, de materialer, man har fået besked på, er kommet hjem. Man kan dog ikke aflevere, før der er åbnet igen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce