Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Mindeord: Otto Sørensen

Annonce

Otto Sørensen fra Vamdrup er død. Han blev 92 år og har haft et godt og langt liv, indtil hans lungesygdom indhentede ham.

Otto Sørensen stammede fra Ry-egnen, og efter mange års arbejde i landbruget tog han en læreruddannelse fra Gedved Seminarium og fik job på Vester Vamdrup Skole i 1963. Her arbejdede han i en årrække som lærer og senere skolekonsulent til hans pensionering i 1992. Igennem alle årene nød han at arbejde med unge mennesker og især, når det lykkedes at give et lille skub til unge, som havde brug for at komme i gang med uddannelse og job.

Foreningslivet har altid interesseret ham, og han har bestridt mange tillidshverv gennem årene, både som fælleslærerrådsformand, formand for Super Brugsen, Ældrerådsformand og i de senere år som formand for Andelsboligforeningen Søndermarken, hvor han sammen med sin hustru Nanna har nydt seniorlivet de sidste 18 år. Han har interesseret sig for rigtig mange ting og dyrket motion med svømning, badminton, billard og krolf. Håndbolden havde dog hans store interesse, hvor han trofast fulgte Vamdrups håndboldherrer og -damer i hallen om søndagen i mange år.

Ældrerådet stod for oprettelse af Vamdrup Datastue, hvor han underviste i EDB for seniorer et par gange om ugen, så de også havde mulighed for at bruge en computer.

Han efterlader sig sin hustru Nanna, to børn, tre børnebørn og et oldebarn.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce