Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Motionsforening mister tilskud og jagter sponsorer i Vamdrup

Bent Ginnerskov Jensen er formand for Idræt for Alle, som leder efter sponsorer til foreningen i 2021. Arkivfoto: Søren Gylling
Ved udgangen af 2020 får foreningen Idræt for Alle ikke længere støtte fra Kolding Kommune til at tilbyde cirkeltræning, aerobic og andet til borgerne i Vamdrup. Derfor er foreningens bestyrelse på jagt efter sponsorater fra virksomheder, der kunne have lyst til at bakke op om de forskellige motionstilbud.
Annonce

Vamdrup: Selvom kalenderåret 2020 kun lige er begyndt, er bestyrelsen bag foreningen Idræt for Alle i fuld gang med at forsøge at få finansieringen for det kommende år på plads. Hvis foreningen ved udgangen af året fortsat skal kunne tilbyde forskellige motionstilbud til borgerne i Vamdrup, kræver det nemlig, at der kommer nogle penge i kassen enten gennem sponsorater eller højere kontingent.

- Tilskuddet på cirka 100.000 kroner fra Kolding Kommune, mister vi fra udgangen af 2020, så vi er i bestyrelsen selvfølgelig nødt til at kigge på, hvordan vi får lukket det hul, der opstår, siger Bent Ginnerskov Jensen, der er formand for bestyrelsen i Idræt for Alle.

Indtil februar 2019 var Idræt for Alle en del af Kolding firmaidræt, men besparelserne i Kolding Kommune har betydet, at foreningen i februar 2019 blev selvstændig, og at tilskuddet fra kommunen i løbet af de seneste fire år gradvist er blevet halveret.

- Det er selvfølgelig en skam, at vi mister tilskuddet, men vi håber meget på, at der kunne være nogle virksomheder i Vamdrup, der kan se en idé i, at deres medarbejdere kan have gavn af de forskellige tilbud, vi har i foreningen, siger Bent Ginnerskov Jensen.

Om Idræt for Alle

Idræt for Alle er en forening, der tilbyder forskellige motionstilbud for dem, der har tid til træning i dagtimerne i både Kolding, Hejls og Vamdrup.

Indtil februar 2019 var foreningen en del af Kolding Firmaidræt. Foreningen får indtil udgangen af 2020 støtte fra Kolding Kommune.

Foreningen har i øjeblikket cirka 1400 medlemmer, hvoraf de 200 er i Vamdrup, og de fleste 60+.

Idræt for Alle er på udkig efter sponsorater fra virksomheder i både Kolding og Vamdrup.

Annonce

Mange om buddet

Formanden anerkender, at der er mange foreninger om buddet i Vamdrup, og han peger derfor på, at hvis det ikke kan lade sig gøre at finde sponsorarter, kan det blive nødvendigt at hæve kontingentet for medlemmerne.

- Det kan ske, at vi er nødt til at øge betalingen, men det er noget, der først skal diskuteres på vores generalforsamling i marts, og der vil i givet fald først ske ændringer fra august. Jeg er dog stadigvæk fortrøstningsfuld i forhold til at skaffe sponsorater i enten Vamdrup eller Kolding, siger Bent Ginnerskov Jensen.

I dag koster det 500 kroner per halvsæson at være en del af Idræt for Alle, og så kan man frit benytte sig af foreningens motionstilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce