Annonce
Kvinderne laver indtil videre sambusaer med oksekød og i en vegetarisk variant, men tanken er, at det også på længere sigt skal være muligt at købe en med kylling. Ingredienserne i sambusaerne spænder fra både kartofler og gulerødder til forårsløg, peberfrugt og diverse krydderier. Foto: Søren Gylling
Ugeavisen Vamdrup

Multifoods er flyttet fra Vamdrup til Kolding: Vi vil være verdensmestre i sambusa

I et forsøg på at få flere kvinder med anden etnisk baggrund i arbejde har Kolding Kommune i samarbejde med Huset Venture startet virksomheden Multifoods, som indtil for nylig havde base i Vamdrup. Multifoods samler kvinder fra blandt andet Somalia flere gange om ugen og laver mad, som de sælger til private og virksomheder.
Annonce
  • Multifoods 01
    Kvinderne laver indtil videre sambusaer med oksekød og i en vegetarisk variant, men tanken er, at det også på længere sigt skal være muligt at købe en med kylling. Ingredienserne i sambusaerne spænder fra både kartofler og gulerødder til forårsløg, peberfrugt og diverse krydderier. Foto: Søren Gylling
  • Multifoods 02
    Saynab Abdi (th.) er en af de kvinder, som har været en del af Multifoods fra begyndelsen, og hun nyder at være en del af fællesskabet og lave mad sammen med de andre kvinder, som kommer fra blandet andet Somalia og Grønland. Annette Møller Therkelsen (tv.) er også koblet på projektet og skal blandt andet hjælpe med at gøre kvinderne klar til selv at overtage virksomheden til april næste år. Foto: Søren Gylling
  • Multifoods 03
    Foto: Søren Gylling
  • Multifoods 04
    Foto: Søren Gylling

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce