Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Nu er padelbanen endelig på vej til Arena Syd: Første kampe kan spilles i starten af januar

Centerleder i Arena Syd, Brian G. Larsen, ser frem til, at de første kampe endelig kan spilles på den nye padelbane i Arena Syd mandag den 3. januar. Arkivfoto: Thomas Holl
Efter nogle måneders forsinkelse er padelbanen nu endelig på vej til Arena Syd, og centerleder Brian G. Larsen forventer, at den kan tages i brug den 3. januar.

Vamdrup: Mandag den 3. januar kan der endelig spilles padel på den nye bane i Arena Syd.

Arbejdet med at etablere den nye padelbane skulle egentlig være gået i gang før sommerferien, men banen er imidlertid af flere omgange blevet forsinket, og nu er den altså endelig på vej mod Vamdrup, hvor den forventes at blive stillet op i løbet af de kommende uger.

- Det er lidt svært at spå om tingene for tiden, men nu skulle den være på vej. Så tager det cirka ti dage at få den stillet op, og så skal det lige sikres, at alt står, som det skal, så efter planen regner jeg med, at den kan tages i brug den første mandag i januar, siger centerleder i Arena Syd, Brian G. Larsen.

Annonce

Væg skal fjernes

Banen bliver placeret i det område i Arena Syd, som kaldes "Galleriet", men det er imidlertid nødvendigt at fjerne en væg, så der bliver plads til den 20 gange 10 meter store bane.

Padelbanen bliver tilgængelig for alle interesserede, og man behøver derfor ikke at være medlem af en forening i Arena Syd for at kunne bruge den.

Det vil være muligt at booke spilletider via hjemmesiden ledigetider.dk, og man kan enten leje et bat i centret eller tage et med selv.

Arena Syd kommer til at stå for den daglige drift af banen.

Finansieringen af padelbanen

Det koster godt 450.000 kroner at anlægge banen. Heraf kommer 350.000 kroner fra transportvirksomheden Dansk Auto Logik A/S, der har et af sine domiciler i Vamdrup. Pengene til padelbanen doneres via Bent O. Jørgensens Fond, der ejer virksomheden, og som blandt andet har til formål at yde bidrag til velgørende kulturelle, sportslige eller lignende formål.

De sidste godt 100.000 kroner kommer fra Arena Syd selv, og padelbanen kommer til at ligge indendørs. Det betyder, at den vil kunne benyttes hele året – til sammenligning ligger mange andre padelbaner udendørs, og de er ikke alle overdækkede.

Det tager cirka ti dage at få den stillet op, og så skal det lige sikres, at alt står, som det skal, så efter planen regner jeg med, at den kan tages i brug den første mandag i januar.

Det er her i den del af Arena Syd, der kaldes "Galleriet", at den nye padelbane skal etableres, og hvor der blandt andet skal fjernes en væg for at gøre plads til den tyve gange ti meter store bane. Arkivfoto: Thomas Holl


Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce