Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Pengene er på plads til ny udflugtspavillon i Margrethelund

Den gamle pavillon, som blev opført af den daværende Vamdrup Kommune i 2004, så ud som på billedet her. Den er dog siden revet ned. Den nye bygning i Margrethelund vil blive delvis lukket og give bedre læ. Privatfoto: Vamdrup Byforum
Annonce

Vamdrup: I midten af marts fik Vamdrup Byforum tildelt en bevilling til at kunne opføre en såkaldt udflugtspavillon i Margrethelund. Der har tidligere stået en i området, opført i 2004 af den daværende Vamdrup Kommune. Den blev dog blev fjernet i løbet af 2019, da den var gået i forfald.

- Det har længe været et ønske at få etableret en ny og forbedret udflugtspavillon, som mange forskellige kan bruge i området, siger Helge Paulin, som er formand for Vamdrup Byforum, og som i øjeblikket er igang med at søge diverse tilladelser hos blandt andet miljøstyrelsen.

- Jeg har søgt aktindsigt i de tre lignende sager, der har været, og som er blevet godkendt vest for storebælt, så jeg har et udgangspunkt for vores egen ansøgning. Det skulle gerne være med til at sikre, at den går glat igennem, forklarer han.

Den nye pavillon i Margrethelund vil blive delvis lukket, give bedre læ og dermed være mere funktionel end den tidligere bålhytte, som har stået ved området ved Vamdrup Skole Øst. Formanden ved dog endnu ikke, hvornår man kan begynde arbejdet med at opføre den nye pavillon.

- Vi regner med, at vi kan holde rejsegilde på projektet i løbet af 2020, men hvornår det bliver, ved vi ikke præcist endnu, siger han.

Den nye udflugtspavillon kommer til at koste 71.922 kroner, som er midler, Vamdrup Byforum har fået tildelt fra Kolding Kommunes Centerbypulje for 2020.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce