Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Politiet kender stadig ikke årsagen til brand, der kostede seks-årig livet

I flere af rummene kom der en såkaldt overtænding, der betyder, at hele rummet stod i flammer. Branfolkene måtte i første omgang trække sig ud af huset, efter de var kommet ind. Arkivfoto: Søren Gylling
Det er over en måned siden, at villaen på Hjarup vej brød i brand, men svaret på, hvorfor branden opstod, lader vente på sig.
Annonce

Hjarup: Det er stadig uvist, hvorfor en villa på Koldingvej i Hjarup for over en måned siden brød i brand.

Ulla Kaspersen, der er kommunikationschef ved Sydøstjyllands Politi, oplyser således i et skriftligt svar til JydskeVestkysten, at brandundersøgelserne fortsat ikke færdige.

- Jeg kan desværre ikke nu vide, hvornår sagen afsluttes, skriver Ulla Kaspersen, der ikke kan oplyse yderligere, da der er tale om "en verserende sag og derfor ikke noget jeg kan dele ud af".

Det er politiet, der står for undersøge, hvorfor en brand er opstået. Branden i villaen på  Hjarupvej startede natten til den 10. august omkring klokken 02.00. Branden udviklede sig hurtigt, og syv beboere blev evakueret ud, mens et seks-årigt barn på tragisk vis brændte inde. De i alt otte personer, der var i huset, var alle i familie med hinanden.

- Da vi ankom på stedet, stod familien uden for, og de oplyste, at de manglede et barn. Det var en meget voldsom brand, men det var også et stort hus. Det lykkedes ikke at finde barnet i tide, sagde indsatsleder Ronni Petersen efter branden.

Annonce

Voldsom brand

Adskillige brandfolk medvirkede i indsatsen, og der var tilkaldt hjælp fra Vamdrup, Lunderskov, Kolding og Jels. Det frivillige brandværn fra Stepping stod for efterslukningen. Det tog over fire timer at slukke branden.

Brandvæsnet startede med at indsætte røgdykkere, da de ankom til villaen, men i første omgang måtte de trække sig tilbage.

- Da røgdykkerne åbnede dørene, kom der en overtænding. Det betød, at hele rummet brændte. Det var tilfældet i flere af rummene i villaen. Så vi var nødt til at trække ud. Men vi gik kort efter ind igen for at se, om vi kunne redde barnet, forklarede Ronni Petersen til JydskeVestkysten efter branden.

- Når der er møbler og luft til stede, så kan det udvikle sig voldsomt, og det var også et stort hus, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce