Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Populær tøjbutik på Torvet skifter navn

Den 1. juni skifter tøjbutikken "Berg & Bove" navn til "Berg & Co." Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Vamdrup: Fra den 1. juni vil tøjbutikken på Torvet ikke længere bære navnet "Berg & Bove". Butikkens indehaver Rie Berg, som overtog tøjbutikken på egen hånd i november sidste år, har nemlig besluttet, at butikken skal skifte navn til "Berg & Co."

- Det har egentlig været meningen længe, at navnet skulle ændres, men så fik jeg pludselig nok at se til først med julesalget og så sidenhen med corona, så det hele blev udskudt lidt, men det er dejligt, at det endelig bliver en realitet, siger Rie Berg.

Hun havde flere forskellige navne oppe og vende, inden hun lagde sig fast på Berg & Co.

- Jeg ville gerne bevare efternavnet som en del af navnet, fordi det er oplagt, også hvis min datter på et tidspunkt skulle have lyst til at overtage, man ved jo aldrig. Vi overvejede også bare at kalde butikken for "Bergs" eller "Bergs Moder", men det endte med at blive company, fordi jeg synes, at det både skulle rumme mig og mine ansatte, siger Rie Berg.

Om butikken

Berg & Bove er ejet af Rie Berg, som har drevet butikken igennem de seneste tre år, og som overtog den på egen hånd i november sidste år.

I butikken finder man et bredt udvalg af tøj og sko primært til kvinder i alderen fra 30 år og opefter. Butikken forhandler desuden diverse accessories og tilbehør i form af halstørklæder, strømpebukser og lignende.

Butikken er beliggende på Torvet 8.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce