Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Programmet er på plads til Open By Night: Men husk nu at overholde corona-reglerne

På torsdag den 6. august er der Open By Night i Vamdrup. Det bliver ikke et arrangement i stil med tidligere års Crazy Hours, men derimod en handelsaften, hvor butikkerne har længe åbent. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
I forbindelse med Open By Night den 6. august vil der både være gode tilbud, pindemadder og musik i gaderne, men formanden for Handelsforeningen understreger, at det fortsat er vigtigt, at alle coronarestriktioner overholdes.
Annonce

Vamdrup: Torsdag den 6. august kommer der masser af liv i byens gader, når alle Vamdrups butikker inviterer til Open By Night og holder længe åbent. Foruden diverse gode tilbud man  kan gå på opdagelse i, vil der også være musik to forskellige steder i byen.

- Vores lokale DJ-duo Tvillingerne kommer til at spille fra cirka klokken 17 til 20 på Torvet og i Østergade, så der kommer til at ske lidt, selvom det langt fra bliver i samme stil, som vi kender det fra Crazy Hours, siger Per Tonnesen, som er formand for Handelsforeningen i Vamdrup.

Alle byens butikker holder længe åbent til klokken 20, og det vil være muligt både at få en pindemad og at smage Årets Vamdrup Vin, som vil blive præsenteret både i de forskellige butikker og hos EDC klokken 18.

- Det er ikke sådan, at vi har en stor gryde ris stående, det bliver en lille hapser, som vi får leveret fra Hotel Vamdrup. Det er så op til de enkelte butikker, om de ønsker at servere et eller andet ekstra, men man skal som udgangspunkt ikke regne med, at det er et komplet aftensmadsmåltid, siger Per Tonnesen.

Annonce

Regler skal overholdes

Selvom landet gradvist er åbnet igen, og der også er blevet lempet på antallet af mennesker, man må være samlet, peger handelsforeningsformanden fortsat på, at det er vigtigt, at alle sørger for at overholde de gældende regler. Der vil derfor heller ikke blive sat hverken en større scene, borde eller stole op, som det ellers har været tradition under det årlige Crazy Hours.


Det er bare vigtigt for mig at understrege, at folk stadigvæk skal passe på hinanden og overholde reglerne i forbindelse med corona. Det er ikke noget, vi har bestemt, det er simpelthen sådan, reglerne er.

Per Tonnesen


- Det er bare vigtigt for mig at understrege, at folk stadigvæk skal passe på hinanden og overholde reglerne i forbindelse med corona. Det er ikke noget, vi har bestemt, det er simpelthen sådan, reglerne er, siger Per Tonnesen, som håber på, at mange har lyst til at kigge ind forbi byens butikker:

- Jeg tror og håber, at der er mange, der kommer og støtter op om forretningerne. Det er en handelsaften, hvor man må komme forbi butikkerne og kigge og forhåbentlig købe lidt, men det bliver altså ikke muligt at samles i større grupper rundt om i byen. Man skal fortsat holde afstand, og alle butikker har også håndsprit, som man meget gerne må bruge, når man kommer indenfor, siger Per Tonnesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce