Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Ravi er Kolding-lærernes nye formand

Ravi Willesen har været lærer på Vamdrup Skole i 20 år, men tirsdag havde han sine sidste lektioner på skolen. Fremover er han frikøbt på fuld tid til at være formand for Kolding Lærerkreds, og han regner ikke med, at han kommer til at vende tilbage som almindelig lærer mere. I stedet vil han gerne hellige sig arbejdet i fagforeningen. Foto: Søren Gylling
Siden han var helt ung, har Ravi Willesen haft interesse for fagligt arbejde. Nu krones denne interesse med posten som formand for alle Koldings folkeskolelærere.

Kolding/Vamdrup: Det var allerede som helt ung værnepligtig, at den nu 46-årige Ravi Willesen fik færden af det fagpolitiske arbejde og fandt ud af, at det er spændende at arbejde for andres rettigheder og sørge for at ret er ret, som han selv formulerer det.

I fredags blev hans interesse for det faglige arbejde kronet, da han på Kolding Lærerkreds' generalforsamling blev valgt som ny formand for alle Koldings folkeskolelærere som afløser for den hidtidige formand, Anders Petersen, der nu går på pension.

Ravi Willesen er opvokset i Kolding, hvor han gik på Munkevængets Skole og derefter Kolding Gymnasium. Siden har han arbejdet en årrække som lærer i Vamdrup, hvor han også bor.

Annonce

Tirsdag havde han dog sine sidste lektioner på Vamdrup Skole, da han fremover er frikøbt på fuld tid til at være formand for lærerkredsen.

- Det har altid været en drøm for mig at blive formand. Var jeg blevet det, da jeg havde været lærer i 10 år, havde jeg dog ikke færdig med at være lærer, men nu har jeg været lærer i 20 år, og jeg har haft et godt lærerliv og har elsket at have kontakt og dialog med de unge mennesker og mærke, at de har lært noget, siger Ravi Willesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce