Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Roy er ny teamleder i KongeåBadet: Man skal møde et velkendt ansigt, når man kommer i svømmehallen

Roy Jepsen er ny teamleder i KongeåBadet, og det betyder, at det ofte vil være ham, de badende gæster møder, når de bruger svømmehallen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Roy Jepsen er ny fast teamleder i KongeåBadet. Det skal være med til at sikre de badende en god oplevelse, når de kommer i svømmehallen.
Annonce

Vamdrup: Siden oktober har besøgende i KongeåBadet kunnet støde på Roy Jepsen langs bassinkanten, og efter coronakrisen er han blevet en endnu mere fast del af arbejdet i svømmehallen. Han er nemlig ny såkaldt teamleder, og det betyder, at han har det daglige ansvar i KongeåBadet og samtidig har flere forskellige kasketter på i løbet af sin arbejdsdag.

- Jeg har mere end 27 års erfaring med førstehjælp som frivillig i beredskabet, og jeg har tidligere undervist en del i fodbold. I svømmehallen har jeg blandt andet aquafitness-træning for hold, forklarer Roy Jepsen.

Han har i løbet af coronakrisen, hvor svømmehallen har været lukket, også har været rundt og hjælpe med at renovere en del af KongeåBadets faciliteter.

- Det er faktisk mig, der har malet væggene inde i omklædningsrummene og i selve svømmehallen. Jeg havde lidt lyst til at male det hele i alle regnbuens farver, men det bliver måske næste gang i stedet, siger han grinende og forklarer, at han havde efterladt malerspande og det hele på gulvet i hallen, da han midt i krisen blev hjemsendt.

- Vi troede jo sådan set, at vi først måtte åbne til august, men så kom meldingen lige pludselig, at vi måtte åbne, og så fik jeg da ellers travlt med at få gjort det hele færdigt, siger Roy Jepsen.

Annonce

Velkendt ansigt

Spørger man souschef i SlotssøBadet Edvard Køhrsen, er det vigtigt i et lokalområde som Vamdrup, at det i høj grad er de samme ansigter, man støder på, når man kommer i svømmehallen.

- Vi kan mærke på folk, at det betyder noget, at det kan genkende og kender dem, de møder, når de kommer i svømmehallen, og det er naturligvis en af grundene til, at vi har valgt, at vi skal have en teamleder i Vamdrup. Vi vil gerne vise, at vi prioriterer KongeåBadet og lytter til de ønsker, folk har, siger Edvard Køhrsen.

Roy Jepsen har blandt andet selv malet væggene i herreomklædningsrummet, og så har han også været rundt og sætte tape på bænkene, så det er tydeligere for folk at se, hvor tæt de må stå, når de klæder om. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Foruden de nymalede vægge er gulvet i herreomklædningen blevet skiftet, og ifølge souschefen var det også ved at være på tide.

- Det var sådan nogle gamle klinker fra 70'erne, så de trængte virkelig til en udskiftning og har gjort det længe, og det var oplagt at gøre, når der alligevel skulle være lukket i en periode på grund af corona, siger Edvard Køhrsen.

Annonce

Corona-sikker svømmehal

Efter svømmehallen igen fik lov til at åbne i midten af juni har Roy Jepsen gjort sit til, at det skal være trygt for borgerne i byen at komme i svømmehallen.

- Vi har sat sprit frem forskellige steder, og folk er gode til at komme og sige til, hvis en af dunkene er tom. Vi gør ekstra rent, og vi har sat afstandsmærker på bænkene og hængt skilte op, hvor der står på, hvor mange der må være i omklædningsrummet, i bruserummet og i bassinerne, forklarer Roy Jepsen.


Vi kan mærke på folk, at det betyder noget, at det kan genkende og kender dem, de møder, når de kommer i svømmehallen, og det er naturligvis en af grundene til, at vi har valgt, at vi skal have en teamleder i Vamdrup. Vi vil gerne vise, at vi prioriterer KongeåBadet.

Edvard Køhrsen


Regeringen fordelte nemlig for nylig penge til ekstra sommerferieaktiviteter til samtlige kommuner, og det betyder blandt andet, at børn mellem 6 og 17 år kan komme gratis i KongeåBadet. Man skal blot vise et sygesikringsbevis, der viser, at man har bopæl i Kolding Kommune. Edvard Køhrsen håber derfor, at der er flere, som i løbet af sommerferien vil kigge forbi KongeåBadet.

- Det var småt med besøgstallene, da vi lige genåbnede efter krisen, men folk er ligeså stille begyndt at komme her igen, både dem der bare bader, og dem, der godt kan lide at bruge vandet til træning. Det er naturligvis positivt, men vi håber, at der er endnu flere, der har lyst til at bruge svømmehallen i løbet af sommerferien, siger Edvard Køhrsen.

Åbningstider i KongeåBadet fra uge 27 til og med uge 32

Mandag: 05.45 - 13.00.

Tirsdag: 11.00 - 16.30.

Onsdag: 05.45 - 13.00.

Torsdag: 11.00 - 16.30.

Fredag: 05.45 - 13.00.

Lørdag: 11.00 - 17.00.

Søndag: 11.00 - 17.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Jobcentret flytter

Annonce