Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Salget af byggegrunde går strygende i centerbyer og landsbyer

Så er der udsolgt på Koralvænget Lunderskov. Foto: Kolding Kommune
Kolding Kommune har solgt dobbelt så mange byggegrunde i første kvartal i år i forhold til sidste år.

Kolding: Der er stor efterspørgsel på byggegrunde i Kolding i øjeblikket - alene i løbet af de første tre måneder af i år har kommunen solgt 30 byggegrunde, og det er dobbelt så mange som i hele 2020.

Formanden for plan-, bolig- og miljøudvalget, Birgitte Kragh (V), er da heller ikke i tvivl om, at den kommende private udstykning ved Rugvang i Lunderskov, hvor 55 boliger er i støbeskeen, nok skal blive efterspurgt.

- Lunderskov er en bosætningskommune med skøn natur, og den ligger trafikalt perfekt med nem adgang til motorvejen til både Esbjerg og Kolding, påpeger hun.

Annonce

I Kolding Kommunes salgsafdeling oplyser ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, at der er solgt i alt syv kommunale byggegrunde på Koralvænget og Sandvænget ved Dollerup Sø i Lunderskov alene i år. Her er der nu kun to ledige kommunale byggegrunde tilbage – én på Sandvænget og én på Granitvænget.

Også i centerbyerne Christiansfeld og Vamdrup er der run på, men der er også solgt byggegrunde i landsbyerne Skanderup, Sdr. Bjert og Ødis.

I Christiansfeld er der i år solgt ni byggegrunde på Sønderkobbel, som er en udstykning på 23 parceller. Her er der nu kun to ledige tilbage. I Vamdrup er der også kun to ledige kommunale byggegrunde tilbage i Hvidkærgårdsparken, som har eksisteret i nogle år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce