Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Sanne skiftede hjemmeplejen ud med egen fodplejeklinik

Sanne Bjørn har klinikken Sanne's Fodpleje i Vamdrup, hvor hun har åbent hver dag fra klokken 8.00 til 20.00. Hun har tidligere i mange år arbejdet som social- og sundhedsassistent. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Sanne Bjørn har efter mange år som social- og sundhedsassistent valgt i stedet at starte sin egen klinik, hvor hun tilbyder en række forskellige fodbehandlinger.

Vamdrup: Efter i flere år at have arbejdet som social- og sundhedsassistent trængte Sanne Bjørn til luftforandring, og hun valgte derfor at starte sin egen klinik, Sanne's Fodpleje, hvor hun tilbyder en lang række af fodbehandlinger, massage og lakering af negle. Den 1. juli valgte hun at stoppe med vagterne i hjemmeplejen og i stedet satse helt på at drive sin egen klinik fra det private hjem i Vamdrup.

- Jeg blev egentlig lidt træt af, at jeg tit gik hjem fra arbejde og ikke følte, at jeg havde gjort det godt nok, fordi tiden bare ikke altid var til det, og den der dårlige samvittighed, den begyndte bare at fylde for meget, så derfor tog jeg beslutningen om, at nu skulle jeg noget andet, siger Sanne Bjørn og forklarer videre om hvorfor valget lige faldt på fodpleje:

- Jeg ved fra mit nu tidligere arbejde, at det betyder enormt meget, at man har god pleje af sine fødder, for hvis man ikke går ordentligt, så kan det faktisk forplante sig op igennem hele kroppen. Samtidig var det vigtigt for mig, at det også var noget, der har med mennesker at gøre, for det er i det fag, jeg har det bedst, siger Sanne Bjørn.

Annonce


Jeg blev egentlig lidt træt af, at jeg tit gik hjem fra arbejde og ikke følte, at jeg havde gjort det godt nok, fordi tiden bare ikke altid var til det, og den der dårlige samvittighed, den begyndte bare at fylde for meget.

Sanne Bjørn


Hun blev færdiguddannet i marts sidste år og har siden indrettet et værelse til klinik i privaten, hvor hun kan tage imod kunder, men hun har allerede nu planer om, at klinikken skal udvides med endnu et rum i hjemmet.

- Jeg kunne godt tænke mig, at jeg fik lidt mere plads at boltre mig på, så jeg også kunne få et større bord ind, hvor jeg eventuelt på lidt længere sigt også vil kunne sidde og lave behandlinger af hænderne, siger Sanne Bjørn.

En alsidig baggrund

Inden Sanne Bjørn kastede sig over tilværelsen som selvstændig fodplejer, var hun forbi både en periode som lastbilchauffør, selvstændig glarmester og også nogle måneder som skorstensfejer.

- Det er efterhånden ved at være mange år siden, og det var kun i cirka fire måneder, siger hun grinende og fortsætter:

- Jeg fandt rimelig hurtigt ud af, at det ikke lige var noget for mig, men det var nu meget sjovt at prøve, siger Sanne Bjørn.

Sanne Bjørn tilbyder en række af behandlinger i sin klinik, og så har hun desuden 50 farver, man kan vælge imellem, hvis man godt kunne tænke sig også at få sine negle lakeret. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Det var dog primært i plejefaget, at hun fandt sig til rette i mange år, og hvor hun både har arbejdet i ind- og udland.

- Min mand havde et job, hvor han rejste meget, og derfor var jeg også med fra tid til anden, så jeg har arbejdet i både Grønland og Norge, og særligt Grønland var virkelig et fantastisk sted at være. Hvis det en dag blev muligt at komme tilbage dertil, så kunne jeg sagtens finde på det, for det var virkelig fantastisk, siger Sanne Bjørn.

Annonce

På egne ben

Overgangen fra at være ansat til i stedet selv at være herre over sin tid har Sanne indtil videre sat stor pris på.

- Det er selvfølgelig noget helt andet, fordi man selv skal ud og reklamere og forsøge at finde nye kunder, men jeg nyder samtidig også, at jeg selv kan tilrettelægge mine dage, så når der ikke lige er en kunde, så har man tid til at få gjort rent eller ordnet vasketøj, og det er klart en af fordelene, siger Sanne Bjørn.

Sanne's Fodpleje har åbent for bookinger hver dag fra klokken 08.00 til 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce