Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Thomas siger farvel til ABC Lavpris i Vamdrup

Efter en årrække som butiksbestyrer hos ABC Lavpris i Vamdrup går turen nu til Fredericia for Thomas Beyers vedkommende. Foto: Thomas Holl
Thomas Beyer er stoppet som butikschef hos ABC Lavpris i Vamdrup for at tiltræde en lignende stilling i kædens kommende butik i Fredericia. Ny på posten er Christoffer Sørensen.

VAMDRUP: Det blev til næsten fem år som butiksbestyrer for Thomas Beyer i ABC Lavpris i Vamdrup.

Han er netop blevet afløst på posten af Christoffer Sørensen, der kommer fra en stilling som souschef i ABC-butikken i Herning. Og ligesom sin efterfølger har Thomas Beyer et indgående kendskab til kæden, hvor han har været siden 2004. Han startede som ungarbejder og kom siden i lære.

Senere kom han en tur til forretningerne i Tarm og Holsted, og fra 2014 var han butikschef i Herning, inden han for næsten fem år siden kom til Vamdrup, hvor han i øvrigt kommer fra og også bor.

Annonce

Bliver boende i Vamdrup

- Jeg har været rigtig glad for jobbet her i Vamdrup, men syntes også, at det kunne være spændende med nye udfordringer, siger Thomas Beyer, som i øvrigt får følgeskab af sin souschef fra butikken i Vamdrup, Jesper Houstrup, når han rykker til Fredericia.

Han bor sammen med sin kæreste, Trine, og parrets to børn på et nedlagt landbrug udenfor Vamdrup. Og selv om han nu skifter arbejdsby, så bliver han og hans familie i byen.

- Jeg ser mine år i butikken i Vamdrup som én lang rejse, men hvis jeg skal pege på noget, som jeg særligt husker, så var det perioden under coronaen, hvor stort set alt i Danmark var lukket ned. Men vi holdt åbent i butikken. Det var en interessant tid, hvor vi skulle gøre mange ting på en ny måde, og det betød også en del natarbejde. Her viste medarbejderne virkelig, at de var gode til at løfte i flok og arbejde mod et fælles mål. Og kunderne bakkede os også rigtig godt op, fortæller Thomas Beyer.

Annonce

Får travlt

Foruden sit virke som butikschef har han også været aktiv i Vamdrups handelsliv som medlem af Vamdrup Handelsforenings bestyrelse, hvor han var i tre år. Han forventer heller ikke at få mere tid til fritidsinteresserne golf og jagt, når han skifter job.

- Planen er, at vi skal åbne i Fredericia til marts næste år, og i den mellemliggende periode skal vi finde ud af, hvordan butikken præcist skal se ud, hvad der skal være på varehylderne og meget andet. Og så skal vi selvfølgelig have ansat personale til butikken, siger Thomas Beyer.

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce