Annonce
Ugeavisen Vamdrup

U13-drenge vandt første kamp i nye spilletrøjer

U13-drengene fra Vamdrup IF Håndbold har fået nyt spilletøj, som de håber at kunne vinde rigtig mange kampe i. Privatfoto
Annonce

Vamdrup: I den forgangne uge var Vamdrup IF Håndbolds U-13 drenge A en tur forbi EDC Kronholm & Slangerup i Jernbanegade for at sige tak for det nye spillesæt, som EDC har sponsoreret til dem.

- Der er jo mange omkostninger ved at drive en forening som vores, så vi er enormt afhængige af de her sponsorater fra vores gode samarbejdspartnere i byen, siger drengenes træner og formand for Vamdrup IF Håndbold Jens Schelde-Rasmussen.

- Som den lokale ejendomsmægler i Vamdrup er det vigtigt for os, at Vamdrup er en god by at bo i. Det indebærer, at der skal være fokus på både et godt forretnings- og foreningsliv i byen. Vi er meget glade, når det går godt i foreningerne - for eksempel i håndboldklubben - for det smitter også af på resten af byen, siger Ole Kronholm, medejer af EDC Kronholm og Slangerup.

Og det gik faktisk rigtig godt for drengene i den første kamp, de spillede i tøjet. De vandt en flot sejr på 19-14 over Jelling og ligger dermed på en andenplads i deres pulje med samme point-antal som nummer 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce