Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Ungdomsskole pønser på endnu en festival

Musikfestival Vamdrup løb af stablen sidste år i september. Hvornår, en eventuel festival vil finde sted i år, er endnu ikke fastlagt. Foto: Casper Vagner Christensen
Annonce

Vamdrup: I september sidste år løb Vamdrup Musikfestival af stablen i byen, og der var så stor opbakning til arrangementet, at man på et evalueringsmøde i ungdomsklubben i den forgangne uge er begyndt at kigge på, hvordan man kan gentage succesen i år.

- Vi drøftede nogle af de erfaringer, vi gjorde os sidste år, og hvordan vi kan gøre en eventuel festival i år endnu bedre, og det var et rigtig positivt møde. Der var forskellige repræsentanter med, og det lyder lovende i forhold til at indgå et samarbejde på tværs af de forskellige foreninger i byen, siger Mikkel Holst Villadsen, som er leder af ungdomsskolen.

Han forklarer videre, at det både økonomisk og interessemæssigt giver god mening, at flere foreninger i byen går sammen om at arrangere festivalen.

- Som offentlig institution har vi i ungdomsskolen ikke mulighed for at søge fonde og ligende, men det har foreningerne. Med et samarbejde på tværs kan vi også få klarhed over, om det igen skal være en musikfestival, eller om de unge i byen har andre idéer til, hvad festivalen ellers skal rumme, siger Mikkel Holst Villadsen.

Han kan endnu ikke komme med et konkret bud på, hvornår en eventuel festival vil finde sted, men en ting har ungdomsskolen dog lært af i forhold til sidste år.

- Vi var lidt udfordrede af, at eksempelvis 70 håndboldpiger var væk til stævne lige samme weekend, og det skal vi selvfølgelig se, om vi kan undgå til fremtidige arrangementer, siger Mikkel Holst Villadsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce