Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Antenneforening opgraderer: Hurtigere hastighed, men også en del gravearbejde

Vamdrup Antenneforening skal udbygge anlægget for i fremtiden at kunne sikre både hurtigere internet og mere stabilt tv-signal til borgerne i Vamdrup. Pressefoto
Vamdrup Antenneforening er netop gået i gang med en omfattende udbygning af anlægget. Det kommer både til at betyde hurtigere hastighed, men også en del gravearbejde rundt om i byen.
Annonce

Vamdrup: Antenneforeningen i byen står over for en omfattende modernisering og udbygning af anlægget. Det sker for at imødekomme fremtidens krav om hurtigere internet og for at sikre et mere stabilt tv-signal.

- Man kan mere eller mindre sige, at det elektronikudstyr, vi har i hovedstationen i dag, flyttes ud i de forskellige områder. Det vil betyde, at hvis der sker skade på nogle ledninger, vil det kun være det enkelte område, der bliver berørt. Man kan sammenligne det med, at vi i dag får vand i en stråle, hvor vi fremover vil få det som fra et brusehoved, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.

For at kunne imødekomme nye skærpede krav, skal der udskiftes en del kabler, forstærkere og skabe på vejene, og der skal ske en opgradering af hovedstation, og der vil derfor i de kommende uger være en del gravearbejde rundt om i bybilledet.

Annonce

Driftsinformation

Når teknikerne fra Stofa når længere frem med installationen, vil der blive nogle timer på enkelte dage, hvor de bliver nødt til at lukke for signalet i dit område. Derfor opfordrer antenneforeningen alle til at tilmelde sig driftsinformation på Stofa.dk. Man vil herefter via driftsinformation modtage besked, når der lukkes for signalet.

- Vi forbrugere får større og større behov for stabilt og hurtigt internet. Det gør vi blandt andet med alle de ting som vi nu benytter os af, uden vi tænker over det. Det være sig musik-streaming, spillekonsoller som PlayStation og Nintendo, Drop Box og One Drive. Ikke mindst arbejder rigtig mange hjemmefra i denne corona-tid, hvor der stilles krav om at kunne tale og deltage i virtuelle møder, lyder det i pressemeddelelsen.


Man kan mere eller mindre sige, at det elektronikudstyr, vi har i hovedstationen i dag, flyttes ud i de forskellige områder. Det vil betyde, at hvis der sker skade på nogle ledninger, vil det kun være det enkelte område, der bliver berørt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce