Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Apotek bliver kimet ned: Vi har åbent, og der er medicin nok til alle

Vamdrup Apotek holder åbent som normalt, og det er desuden blevet billigere at få leveret medicin til døren. Arkivfoto
De har haft ekstraordinært travlt på Vamdrup Apotek, siden landet langsomt begyndte at lukke ned i slutningen af sidste uge, men budskabet fra apoteker Gitte Halberg er ganske tydeligt. Der er åbent som normalt, der er medicin nok til alle, og man skal tage alle de forholdsregler, man kan, når man er forbi apoteket.
Annonce

Vamdrup: Efter udmeldingerne fra statsminister Mette Frederiksen og den forgangne uges tiltag i forbindelse med at begrænse smitte fra coronavirus har de måtte løbe hurtigt på Vamdrup Apotek. Butikken blev torsdag og fredag overrendt af kunder, som frygtede for, om de fortsat kunne få deres medicin, men beskeden fra apoteker Gitte Halberg er klar. Apoteket holder åbent som normalt, og der er medicin nok til alle.

- Vi blev fuldstændig lagt ned i slutningen af sidste uge. Jeg tror aldrig, at jeg har haft så mange kunder før. Jeg kan egentlig sagtens forstå, at folk begyndte at blive bekymrede for, om vi fortsat ville have åbent, når rigtig meget andet lukker ned, men det skal naturligvis være muligt for folk at få deres medicin, og derfor har vi samme åbningstider, som vi normalt ville have, og der er altså ikke mangel på medicin, siger Gitte Halberg.

Hun understreger dog, at der er rigtig travlt både på apoteket og ved telefonerne, så man skal væbne sig med lidt tålmodighed.

- Jeg har oplevet en del, der tror, at vi har lukket, men det har vi bestemt ikke. Vi skal nok tage telefonen, og jeg har kaldt alt det mandskab ind, jeg har mulighed for, men vi har altså bare rigtig, rigtig meget at se til lige i de her dage, siger Gitte Halberg.

Vi blev fuldstændig lagt ned i slutningen af sidste uge. Jeg tror aldrig, at jeg har haft så mange kunder før. Jeg kan egentlig sagtens forstå, at folk begyndte at blive bekymrede for, om vi fortsat ville have åbent, når rigtig meget andet lukker ned, men det skal naturligvis være muligt for folk at få deres medicin, og derfor har vi samme åbningstider, som vi normalt ville have, og der er altså ikke mangel på medicin.

Gitte Halberg, apoteker.

Annonce

Nedsatte priser

For at begrænse smitte opfordrer apoteket desuden til, at man følger alle gældende anbefalinger fra myndighederne og holder afstand til andre i butikken, at man, i det omfang det er muligt, betaler med betalingskort og ikke kontanter, og at man skanner sit sundhedskort i stedet for at taste cifrene ind på standeren i butikken. Gitte Halberg har desuden også valgt at imødekomme kunderne ved at nedsætte priserne på levering af medicin.

- Jeg har sænket prisen fra 45 kroner til 20 kroner, og det er muligt at få bragt alle former for medicin ud på alle hverdage. Det er alt sammen noget, vi gør for at begrænse smitte, og passe på både os selv og vores kunder, siger Gitte Halberg.

Man kan bestille medicin online via hjemmesiden www.dinapoteker.dk. Vamdrup Apotek har åbent fra 9.00 til 17.30 på alle hverdage og fra 9.00 til 13.00 om lørdagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce