Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Bibliotek genåbner yderligere

Bibliotekerne i Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld åbner nu for ophold på bibliotekerne i den betjente åbningstid. Arkivfoto: Søren Gylling
Nye retningslinjer giver borgerne mulighed for igen at opholde sig på bibliotekerne i den bemandede åbningstid. Det betyder, at dagens aviser igen er tilgængelige, og det er muligt at studere og holde møder på bibliotekerne igen.
Annonce

Vamdrup/Lunderskov/Christiansfeld: Da bibliotekerne kunne åbne igen den 18. maj var det i første omgang kun for udlån og aflevering. Nu betyder nye retningslinjer imidlertid, at bibliotekerne vender tilbage til en mere normal hverdag. Dog stadig med enkelte undtagelser.

- Det er dejligt, at vi igen kan åbne for ophold på bibliotekerne. Det har været savnet af mange, især dem der eksempelvis plejer at benytte sig af bibliotekets rum til fordybelse, fortæller bibliotekschef Pia Henriette Friis i en pressemeddelelse.

Bibliotekerne bliver indrettet, så der er god afstand mellem siddepladserne. Bibliotekernes mødelokaler kan desuden igen bookes via hjemmesiden, og lokalerne er blevet indrettet, så de tager højde for reglerne om afstand.

Den yderligere åbning for ophold på bibliotekerne vil være i den tid, der er personale til stede. I Kolding er det i den almindelige åbningstid, mens det i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup er i den betjente åbningstid.

Det vil endnu ikke være muligt at benytte bibliotekernes computere og printere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce