Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Handelsforening har fået ny bestyrelse: Vamdrup skal være en by, man har lyst til at besøge

Tøjmand Per Tonnesen tager endnu en tørn i Vamdrup Handelsforening. Han har tidligere været formand i otte år, men gik af i starten af 2019. Foto: Søren Gylling
Torsdag den 6. februar fik Vamdrup Handelsforening igen ny bestyrelse, og det er en række kendte navne i byen, der træder ind i foreningen.
Annonce

Vamdrup: Efter en turbulent periode for Vamdrup Handelsforening med skiftende bestyrelser og afviklingen af Vamdrup Ugeblad har foreningen torsdag den 6. februar haft den årlige generalforsamling og indsat en ny bestyrelse. Det bliver Per Tonnesen, der tager endnu en tørn som formand. Han afløser Annette Mehlsen fra Partyland og Jawa Rengøring, som ellers blev valgt tilbage i september sidste år.

- Det var hårdt for den tidligere bestyrelse med særligt lukningen af ugebladet. De har gjort et godt stykke arbejde, og de har helt sikkert knoklet, men nu er vi en nyvalgt bestyrelse, som er klar til at smøge ærmerne op, siger den nyvalgte formand, Per Tonnesen.

Foruden den nye formand er Henrik Jørgensen fra Vamdrup Kino, Thomas Beyer fra ABC Lavpris og Gitte Andersen fra Vamdrup Apotek fortsat en del af bestyrelsen. De bliver henholdsvis næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem, mens Freddy Christensen fra Vamdrup Biler er valgt som ny suppleant, og Birthe Jespersen fra Trim Service er ny kasserer.

Om bestyrelsen

Den nye bestyrelse:

Per Tonnesen, Tonnesen Herretøj, formand.
Henrik Jørgensen, Vamdrup Kino, næstformand.
Thomas Beyer, ABC Lavpris, sekretær.
Birthe Jespersen, Trim Service, kasserer.
Gitte H. Andersen, Vamdrup Apotek, menigt medlem.
Freddy Christensen, Vamdrup Biler, suppleant.

De forlader bestyrelsen:

Annette Mehlsen, Partyland/Jawa Rengøring.
Johnny Poulsen, Hotel Vamdrup.
Karin Kiel, Pusterummet.

Vamdrup Handelsforening har 50 medlemmer.

Annonce

Hårdt arbejde

Den nye bestyrelse har allerede to bestyrelsesmøder planlagt i løbet af de kommende to uger, og Per Tonnesen fortæller, at de skal bruges på at lægge en samlet plan for, hvad der skal ske i Vamdrup i løbet af 2020.

- Vi skal have lagt et budget, og vi skal have fundet ud af, hvilke aktiviteter vi skal have i byen. Vi har allerede fordelt de forskellige arbejdsopgaver mellem os, så tingene er kommet i system, og vi bedre kan sikre, at alle har tiden til at håndtere opgaverne, siger Per Tonnesen og peger samtidig på, at den vigtigste opgave for den nye bestyrelse er at få fyldt nogle af de tomme lokaler rundt om i bymidten:

- Vi skal op på hesten igen, og efter lukningen af ugebladet kan vi nu bruge alle vores kræfter på det, som foreningen er sat i verden for. Nemlig at forbedre forholdene for handelslivet og få Vamdrup på landkortet, som en by man har lyst til at besøge, siger Per Tonnesen.

Det første møde for den nye bestyrelse er planlagt til torsdag den 13. februar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce