Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Krolfklub genoptager træningen

Vamdrup Krolfklub starter træning igen den 8. juni. Arkivfoto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Vamdrup: Den 8. juni starter Vamdrup Krolfklub igen træning for alle medlemmer og andre interesserede. Det sker ved klubhuset og på arealerne bag Arena Syd.

- Vi er cirka fem-seks stykker, som har mødtes et par gange i løbet af coronakrisen, men det bliver godt endelig at kunne starte rigtig op igen og få alle med, siger Villy Bakke Simonsen, som er en aktiv del af Vamdrup Krolfklub.

Skal man dyrke udendørs aktivitet eller idræt anbefaler Dansk Idrætsforbund (DIF), at man fortsat overholder myndighedernes gældende retningslinjer. Pr. midten af maj betyder det blandt andet, at man hvis det er muligt, skal holde to meters afstand ved aktiviteter i bevægelse. Der må maksimalt forsamles ti personer pr. udendørs bane. Hvis der er flere grupper af maksimalt ti personer til stede på det samme idrætsanlæg, skal man sikre, at der er tilstrækkelig afstand mellem grupperne, så de ikke udgør én samlet gruppe.

DIF anbefaler desuden, at man møder op omklædt og tager hjem efter endt udendørsaktivitet, ligesom man fortsat skal være opmærksom på dem, der er i særlige risikogrupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce