Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup På Vej overtager driften af vamdrup.dk

- Vi vil gerne bidrage til, at vamdrup.dk bliver stedet, hvor Vamdrup-borgere finder informationer om byen, siger Bettina Bohn, der er formand for Vamdrup På Vej. Arkivfoto: Thomas Holl

VAMDRUP: Vamdrup Handelsforeningen og foreningen Vamdrup På Vej har indgået aftale om, at driften af vamdrup.dk er overdraget til Vamdrup På Vej.

- Som en forening, der har Vamdrups udvikling og flere aktiviteter på dagsordenen, vil vi gerne bidrage til, at vamdrup.dk bliver stedet, hvor Vamdrup-borgere finder informationer om vores by, siger Bettina Bohn, der er formand for Vamdrup På Vej.

Formålet med siden er at samle hele byen. Her skal man kunne finde informationer om forretninger, foreninger, virksomheder og aktiviteter.

Annonce

- Vi har i længere tid forsøgt at få vamdrup.dk til at være et levende site og er desværre ikke kommet helt i mål. Derfor overdrager vi nu driften til Vamdrup På Vej. Vi er sikre på, at foreningen kan bidrage til, at sitet bliver den informationskanal for borgere, forretninger, erhvervsliv og foreninger, som vi hele tiden har haft som målsætning, at det skal være, siger Per Tonnesen, formand for Vamdrup Handelsforening.

- Vi kan love, at der løbende kommer ændringer på både design, brugervenlighed og information, fortæller Søren Pedersen fra Vamdrup På Vejs bestyrelse og tilføjer, at man som det første er begyndt at opdatere sidens kalender, så man kan følge med i, hvilke aktiviteter der foregår i Vamdrup.

- Vi vil også gerne opfordre foreninger, forretninger og andre til at melde ind, når de har en aktivitet, så kalenderen bliver så fyldestgørende som muligt, siger Bettina Bohn.

Info om arrangementer skal sendes til kalender@vamdrup.dk.

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce