Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup: Samlede 52.495 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse

I alt 14.000 samlede ind til kræftsagen i år. I Vamdrup resulterede det i 52.495 kroner til det gode formål. Foto: Kræftens Bekæmpelses landsindsamling
37 indsamlere trodsede det dårlige vejr og stemte dørklokker i 6580-området.

VAMDRUP: Der kom 52.495 kroner i indsamlingsbøsserne, da frivillige forleden samlede ind i 6580-området til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Og det er et særdeles tilfredsstillende resultat, siger Lena Møldrup, der er indsamlingsleder i Vamdrup-området.

- I år havde vi 37 indsamlere ude for at stemme dørklokker, og resultatet kom til at ligge en del over, hvad vi fik ind ved sidste års indsamling, siger hun.

Annonce

Det dårlige vejr var en fordel

I 2020 skulle indsamlingen have fundet sted sidst i marts, men blev af corona-relaterede årsager rykket til midten af august, og det fik ifølge Lena Møldrup indflydelse på resultatet.

- Dengang var det sværere at træffe nogen hjemme, fordi det var en varm sommerdag. I år haglede og sneede det, og det var bare et bedre vejr at samle ind i. Man kan sige, at det dårlige vejr resulterede i et bedre resultat i år, siger hun.

I alt 14.000 danskere samlede ind til kræftsagen i år. For hver 100 kroner af indsamlingens overskud går 60 kroner til forskning i kræft, 19 kroner til patientstøtte, 18 kroner til forebyggelse af kræft og tre kroner til administration.

I 2022 finder indsamlingen sted søndag den 3. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce