Annoncørbetalt indhold

Få hjælp når det er svært

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af det-gode-liv.com

Har du været inde i en periode, hvor du har dulmet nerverne med alkohol, når tingene er blevet lidt svære eller uoverskuelige? Det er måske ikke noget, du har snakket med nogen om. Nogle føler sig flove over at have et misbrug og taler ikke højt om det. Det betyder desværre også, at det bliver væsentlig sværere at turde række ud efter hjælp. Ved at tale højt om det, har du mulighed for både at få støtte fra dem omkring dig, men også fra professionelle, der er vant til at arbejde med mennesker i din situation og få dem hjulpet på rette vej.

Hvis du oplever alkoholabstinenser, kan det skyldes to ting. Enten kan det være, at du har lagt alkoholen på hylden og nu mærker, at kroppen higer efter det, fordi den ikke får det, den har været vant til. Alternativt er du nået til decideret alkoholisme, hvor der hver dag vil opstå abstinenser, og det kan føles helt umuligt at lade være med at drikke. Det er her, det godt kan betale sig at blive en del af et afrusningsprogram, hvor du kan få professionel hjælp, så du ikke risikerer at falde tilbage i dit misbrug igen.

Gør det til en fælles kamp

Der er ingen, der hellere vil se dig have det godt, end dem omkring dig. Da alkoholmisbrug i mange sammenhænge er blevet tabuiseret, betyder det også, at det bliver ekstra svært at tale om. Men hvis du er klar på at tage tyren ved hornene og virkelig få det sagt højt, er der med garanti mennesker, der er klar til at støtte dig i kampen om at blive ædru. Det kan være, din familie allerede har lagt mærke til, at noget ikke er helt, som det plejer. Uanset om du har gjort det i det skjulte eller ej, har de måske fået en mistanke.

Det kan handle om, at du har undgået at tage bilen, hvis du har haft en promille i blodet, eller der har været opgaver, du har haft svært ved at koncentrere sig om. Det er ikke sikkert, du i starten følte, at alkoholen havde indflydelse på, hvordan du levede dit liv, men virkeligheden er, at det desværre har en indvirkning på væsentligt mere, end man lige hurtigt ser i overfladen. Det er også derfor, det kan være så svært at arbejde mod at blive ædru. Det kræver kamp og viljestyrke, men når først du har sagt det højt, er vejen lidt lettere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit