Annoncørbetalt indhold

Nordjysk optiker skaber tryghed med hjemmebesøg

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hjemmeoptik.dk

I en travl hverdag, kan det være svært at finde tid og overskud til at komme ind for at besøge din optiker. Det kan også være, at du er dårligt gående eller dit helbred gør, at det kan være uoverskueligt at bevæge dig ind til din lokale optiker. Derfor er der mange, der er begyndt at vælge en mobil optiker, som kommer hjem til dem.

En mobil optiker er blevet ekstra populær hos dem, som har en travl hverdag, eller har svært ved at komme ind til den nærmeste by med en brillebutik. Ved at vælge en mobil optiker er det muligt at få besøg af en autoriseret optiker derhjemme privat, i virksomheden eller på plejehjemmet.

“Vores mobile optikere har det nødvendige udstyr med ude, når vi laver en synsprøve hjemme privat hos en kunde. Det betyder, at vi kan lave en synsprøve på samme niveau som i en brillebutik”, fortæller Pia Jensen, som er direktør hos Hjemmeoptik.

Derfor vælger mange nordjyder en mobil optiker

Det smarte og bekvemme koncept, hvor du kan bestille en autoriseret optiker til at komme hjem til dig eller besøge plejehjemmet, har fået stor succes i Nordjylland. Konceptet skaber blandt andet tryghed hos kunderne, da de undgår at skulle bevæge sig ud. Dermed sparer de både transporttid og slipper for at stå i kø i butikkerne.

Fordelen ved at vælge en mobil optiker er også, at du kan få lavet en synsprøve hjemme hos dig selv. Det vil sige, at hvis du er gangbesværet, føler det er uoverskueligt med en tur ind til byen, eller hvis du har en travl hverdag, slipper du for alt besværet og kan få foretaget synstesten derhjemme i lænestolen. Det mener flere og flere nordjyder er en genial ide. Derfor bestiller flere og flere tid hos en mobil optiker.

En synsprøve koster det samme hos en mobil optiker

En af de årsager til at mange vælger en mobil optiker er også, at prisen ikke er dyrere, end hvis du bestilte tid hos en optikerbutik i byen. Det har betydet, at der er kommet større og større efterspørgsel på mobile optikere rundt i hele landet.

“Grundet den store efterspørgsel har vi udvidet med mobile optikere rundt i hele landet. Du kan derfor få besøg i af en optiker i Aalborg, Randers, Aarhus, Silkeborg, Vejle, København, Odense og mange andre byer gennem Hjemmeoptik”, fortsætter Pia Jensen.

Du behøver bare at bestille en tid online på Hjemmeoptik.dk. Så kommer optikeren hjem til dig til aftalt tid – desværre dog endnu ikke på Bornholm og andre ikke-brofaste øer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit