Annonce
- Jeg er fascineret af sushi, fordi det er simpel mad. Dybest set består råvarerne af ris og fisk; det betyder, at man ikke kan gemme sig bag sin sushi, hvis man er en dårlig sushi-kok, forklarer Anne Lund Pedersen. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Den passionerede kok: - Vi er mere end bar' sushi

Bar' Sushi på Kirketorvet udvider restauranten med 20 pladser. Det sker samtidig med at Vejle får sin sjette sushi-restaurant.

Annonce
  • - Jeg er fascineret af sushi, fordi det er simpel mad. Dybest set består råvarerne af ris og fisk; det betyder, at man ikke kan gemme sig bag sin sushi, hvis man er en dårlig sushi-kok, forklarer Anne Lund Pedersen. Foto: Flemming Larsen
  • Bar' Sushi har et bredt udvalg af sushi, så der er noget for enhver smag. Foto: PR Foto
  • Flemming Larsen
    Jeg går ofte ud at spiser sushi, blandt andet for at blive inspireret. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Annonce
Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Ugeavisen Vejle

Love Shop på albumtour

Ugeavisen Vejle

Mens du handler: Nu kan 18 bilister lade deres bil på samme tid ved Bilka Vejle

Annonce